Ünlü Cadde Adına Yakışacak - Son Dakika
Güncel

Ünlü Cadde Adına Yakışacak

Ünlü Cadde Adına Yakışacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ünlü Cadde ve Meridyen Alışveriş Merkezi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

14.09.2011 11:09

Başkan Dündar, Ünlü Cadde'de yapılacak düzenlemelerle bölgenin eski cazibesini yeniden kazanacağını söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın en hareketli bölgelerinden biri olan Ünlü Cadde'yi gezerek, esnafla buluştu. Esnaftan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, caddenin tepeden tırnağa elden geçirilerek adına yakışır bir hale getirileceğini söyledi. Esnafın işportacılarla ilgili şikâyetlerini dinleyen Başkan Dündar, "Burada birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Buraya gelen işportacılar var. Caddelerde vatandaşların yürümesini bile engelliyor. Zabıta müdahale ediyor, sizin aranızdan bazıları zabıtaya müdahale ediyor. Zabıta müdahale ederken bazı işportacıların esnaf tarafından korunması durumunda düzen tutturamayız. Mücadeleyi birlikte yapmamız gerekiyor. Birlikte hareket etme kararı alalım ve uygulayalım" dedi.

DÜKKÂN ÖNÜNE MAL ÇIKARMAYIN

Bölgenin düzene kavuşması ve daha hareketli hale gelmesi için esnaftan da dükkân önlerine mal çıkarmamalarını isteyen Başkan Dündar, "Dükkânlarınızın önüne mal çıkarmayın. Dükkânın önünde satacağınız birkaç ucuz mal bir anlam ifade etmez. Bunun getirisini götürüsünü iyi hesaplamanız lazım. Amaç müşteriyi dükkâna çekmek olmalı. Burada bu düzeni el birliği ile kuralım. Müşteri içeriye girerse siz daha fazla kazanç elde edersiniz. Aksi takdirde ha siz mal çıkarmışsınız dükkânınızın önüne ha işportacılar gelmiş. Çok fark eden bir şey yok. Bölgeye bir kalite ve düzen getireceksek birlikte getireceğiz" dedi. Ünlü Cadde'de oturma gruplarının yenileneceğini ve caddenin elden geçirilerek adına yakışır bir hal alacağını anlatan Başkan Dündar, esnafın şikâyetlerinin de giderileceğini aktardı. Başkan Dündar daha sonra Meridyen Alışveriş Merkezi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

VATANDAŞLA DERTLEŞTİ

Meridyen Alışveriş Merkezi esnafının gerek temizlik gerekse işportacılarla ilgili şikâyetlerini dinleyen Başkan Dündar, sorunların kısa sürede çözümleneceğini söyledi. Başkan Dündar, güvenlikle ilgili şikâyetleri de emniyete aktaracaklarını bildirdi. Başkan Dündar, Ünlü Cadde'de olduğu gibi burada da esnafa 'birlikte hareket' çağrısını yineledi. Öte yandan vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Dündar, bölgedeki incelemeleri sırasında vatandaşla bol bol sohbet edip dertleşti. Vatandaşların ilettikleri sorunları tek tek not ederek ilgili birim amirlerine çözümü noktasında talimat veren Başkan Dündar, yaşam kalitesi yüksek, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent için çalıştıklarını, bu kapsamda vatandaşların istek ve taleplerinin de ihtiyaçların belirlenmesinde önemli bir faktör olduğunu kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Cadde Adına Yakışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement