UNIQ, Gelişim Akademileri ile Çağrı Merkezlerinde Fark Yaratıyor! - Son Dakika
Güncel

UNIQ, Gelişim Akademileri ile Çağrı Merkezlerinde Fark Yaratıyor!

UNIQ, Gelişim Akademileri ile Çağrı Merkezlerinde Fark Yaratıyor!

UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, her seviyeye yönelik verdiği özgün eğitimler ile çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

22.05.2014 10:28

Son 3 yılda 5.500 kişiye eğitim veren UNIQ, gelişim akademileriyle de sektörde bir ilke imza atıyor ve eğitimi sürdürülebilir hale getiriyor.

2008 yılından bu yana çağrı merkezlerinde yönetici seviyesinden müşteri temsilcilerine kadar her seviyeye yönelik teorik ve pratik bilgiler içeren özgün eğitimler sunan UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, çağrı merkezi deneyimli profesyonel eğitmen kadrosu ile çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, kurumların ihtiyaç ve beklentilerine göre farklı ve yaratıcı eğitim programları hazırlayan UNIQ, son 3 yılda 5.500 çağrı merkezi çalışanına çeşitli konularda eğitimler vererek çağrı merkezlerinin daha sağlıklı ve verimli işlemesine katkı sağladı.

Gelişim Akademi Programları ile Bir İlki Gerçekleştirdi

Kurumların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan UNIQ, bu amaçla akademi programları hazırlayarak kurumların isteklerine farklı çözümler getiriyor. Farklı eğitim programlarından oluşan UNIQ Akademileri; sınıf içi eğitimlerin yanı sıra atölyeler, ödevler, sınavlar ve bireysel geri bildirimlerle çalışanlarının yetkinliklerinin gelişimine destek oluyor.

Çağrı Merkezi Yönetici Gelişim, Satış Gelişim, Hizmet Gelişim, Tahsilat Gelişim ve Eğitimci Gelişim Akademi programları ile sektörde bir ilki gerçekleştiren UNIQ, "Yönetici Gelişim Akademisi" ile yaklaşık 1000 çağrı merkezi yöneticisine eğitim verdi, 2011 yılından bu yana 5 farklı şirkette gerçekleştirdiği ''Tahsilat Gelişim Akademisi'' ile sektörde ilk kez telefonla tahsilat yapan kişilere akademi programları uygulayan eğitim şirketi oldu. Ayrıca 2013 yılında Pronet'e özel kurgulanan "Mutlu Müşteri Akademisi" ile yaklaşık 300 kişiye müşteri deneyiminde fark yaratmak eğitimleri verdi.

Avea, Akbank, Assistt, Vodafone, Pronet, D smart, LBT Varlık, Tempo, Arvato, Teleperformance, Collecturk, Efes Varlık, Vakıf Emeklilik, Ray Sigorta gibi özellikle, GSM, banka, sigorta şirketleri ile tahsilat ve outsource hizmet veren çağrı merkezlerine akademi programlarını uygulayan UNIQ, bunun yanında kurumların ihtiyaçlarına özel kurguladığı akademilerle de kendine has dinamikleri olan çağrı merkezi sektöründe eğitim konusunda farklı bir bakış açısı yaratıyor.

Eğitim zamana yayılmalı

Çağrı merkezlerinde çalışanların gelişimi sağlayabilmek için sadece eğitim vermenin yeterli olmadığını, davranış değişikliğine dönüşebilmesi için mutlaka zamana yayılan farklı adımların kurgulanması gerektiğini söyleyen UNIQ Eğitim ve Danışmanlık CEO'su Alp Kohen, akademileri bu amaçla kurduklarını belirterek en az 4 ay ile 1 yıl arasında devam eden akademi eğitimleri tasarladıklarını söyledi. Eğitimleri desteklemek için bireysel koçluk, atölye ve workshop gibi çalışmalar yaptıklarını da ifade eden Kohen, böylelikle çalışanların iş hayatlarına yönelik becerilerinin pekiştirilmiş olduğunu vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ, Gelişim Akademileri ile Çağrı Merkezlerinde Fark Yaratıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement