Umuteli Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Umuteli Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Gerçekleşti

Umuteli Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Gerçekleşti

İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi Umuteli Derneği 4. Olağan Kongresi 21 Mayısta Kültür Park içi Nikâh Dairesinde gerçekleştirildi.

23.06.2014 16:47

Kongre öncesi yönetim ile denetim kurulu raporları oylanarak divan heyeti seçimi yapıldı.

Divan heyeti seçiminin ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okunarak üyelerin oyuna sunuldu.

Raporların okunup üyelerinde onayının alınmasından sonra bir konuşma yapan eski Dernek Başkanı Rasim Solmaz 6 yıldır Umuteli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevi yaptım, bir çok hayır ve projeyle ilçe halkımızın karşısına çıktık.

Bu süre zarfında sayısız defalar hayır duası aldık. Bunlar çok güzel şeyler, bir ekip bilinciyle görev yaptığımız tüm yönetici arkadaşlarıma gerçekleştirdiğimiz hayır projelerinde ve hayır işlerinde desteklerini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Umuteli Derneği Başkanı Gülhan Şahin Derneğimiz büyüyen ve daha da büyüyecek olan bir Sosyal Yardım Kuruluşudur dedi.

Derneğimiz çalışan ve üreten sürekli aktif rol oynayan bir kurum haline gelmekle birlikte, İnşallah önümüzdeki yıllarda da aynı güzelliklere sizlerin birliktelikleriyle ve yardımsever İnegöl halkımızın katkılarıyla devam edip nice mutlulukları yine hep beraber tadacağız dedi.

Kongrede Umuteli Sosyal Yardım Derneği Başkanlığına Gülhan Şahin Başkan Yardımcılığına Yalçın Bayraktar ve Fatma Cavcı getirilirken yönetim kurulu üyeliklerine Recep Şen, Irmak Akçay, Hayrullah Sevinç, Ekrem Ferhan Ergün, Muhammed Gazali, Osman Kalkan, Hikmet Memiş, Kemal Malgaralı, denetleme kurulunu ise Davut Akpınar (denetleme kurul başkanı), Raşit Alan (denetleme kurul bşk.yrd.) Mesut Emirli (denetleme kurul üye) seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Umuteli Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement