Ümit Özdağ: Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz - Son Dakika
Güncel

Ümit Özdağ: Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hükümetin Dünya Bankası ile temaslarını değerlendirerek Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak gördüklerini belirtti. Özdağ, İzmir Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu ve kitaplarını imzalayıp sohbet etti. Ayrıca, Dünya Bankası ile yapılan anlaşmada sığınmacı istihdamının yüzde 50'ye kadar çıkmasının Türkiye'ye yönelik büyük bir komplo olduğunu ifade etti.

20.04.2024 19:57

HABER: FATİH ÖZKILINÇ KAMERA: KERİM UĞUR

(İZMİR) - Hükümetin Dünya Bankası ile temaslarını değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, " Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu. Kültürpark'ta gerçekleşen fuarda Özdağ'a kitap imzalatmak isteyen okurları uzun kuyruklar oluşturdu. Kitaplarını imzalayıp okurlarıyla sohbet eden Özdağ, ANKA Haber Ajansı'na konuştu.

İzmir'de olduğu gibi hafta sonlarında çeşitli illerde de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalamaya devam edeceğini belirten Özdağ, "İzmir'de güzel bir ilgi var, değerli kitap severlere teşekkür ediyorum" dedi.

"İYİ BİR NOKTAYA GİTMEDİĞİMİZ GÖZÜKÜYOR"

Hükümetin Dünya Bankası ile temaslarına yönelik de açıklamalarda bulunan Özdağ, şunları kaydetti:

"Dünya Bankası'ndan alınan son kredide yaratılacak istihdamın ki proje merkezli bir kredi bu. Yüzde 50 sığınmacı istihdamına bağlanmış olması kabul edilebilir değil. Çünkü borcu Türk Devleti, Türk Milleti ödeyecek; yarısı Suriyelilere ayrılacak. Bu Türkiye'ye yönelik büyük komplonun aslında çok somut göstergelerinden birisi. Sığınmacıları burada kalıcı hale getirmek için gösterilen uluslararası çabalardan bir tanesi. Bunu Soros'un söylediğini gayet net hatırlıyoruz. Avrupa Birliği'nin istediğini görüyoruz. Bunu Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz. Ancak 2016'da 'Suriyeliler Andolu'nun esas birleşenidir' diyen Mehmet Şimşek'in böyle bir anlaşmaya imza atmasını da hiç garipsemiyoruz. İyi bir noktaya gitmediğimiz gözüküyor. Bu konuda Zafer Partisi olarak uyarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Ümit Özdağ: Türkiye\'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ümit Özdağ: Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murat Gunduz: Sana oy verdim vicdanim cok rahat. Türk Milleti bir gun anlayacak degerini ama umarim cok gec kalmayiz. 10 1 Yanıtla
  • Mehmet Ünal: Greekzis enformatioons. 1 7 Yanıtla
    Yunus Durak: Sizin ve sizin gibilerin böyle düşüncesiz hareketlerininiz yüzünde ne hallare düştük. Ümit hocam Dünya bankasından krediyi alacağız, sığınmacı ve mültecilere harcıyacağız, ödemesini faizi ile birlikte Türk Milleti yapacak diyor, yapılan antlaşmalarda sığınmacıları Avrupaya göndermiyoruz, Avrupa' nı ekonomisini kurtarıyoruz, Türkiyenin ekonomisini batırıyoruz diyor, sen anlamıyorsan sende var bir tuhaflık 0 0

Advertisement