Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi - Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi - Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi

Ümit Milliler İzmit\'te Kampa Girdi
- Ümit Milliler İzmit\'te Kampa Girdi

Teknik Direktörü Çetiner: "iyi Bir Takımımız Var"

31.08.2010 00:59

TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇETİNER: "İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

4 Nisan Sakarya'da Gürcistan ile 7 Eylül'de de İzmit'te İrlanda ile karşılaşak olan Ümit Milli Futbol Takımı, İzmit'te kampa girdi. Ümit Milli takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner iyi bir takım olduklarını ve futbolcularına güvendiğini söyledi.

İzmit'te Grand Yükseliş Otel'de konaklayan Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Sakarya ve Kocaeli'nde oynacakları iki maçın grubun final niteliğinde oynanacak maçları olduğunu söyledi.

İyi bir takım gücüne sahip olduklarını söyleyen Çetiner, "İki maçımız ve grubun son maçı final niteliğinde bir maç. Bizim kazanmamız bize direkt olarak yetmiyor. Eğer İsviçre ve İrlanda ile berabere kalıp puan kaybederse bizim burda kazanacağımız iki maç bize eleme maçı oynama şansı bırakıyor. Onun için çok önem veriyoruz. Karma bir takım yaptık. 88-89-90-91 karmasından bir takım oluşturduk. İyi bir takımımız var. Bu iki maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sporcu kardeşlerimize de güveniyoruz bu konuda" dedi.

KAMP PROBLEMLE BAŞLADI

Kaleci konusunda sorun yaşadıklarını ifade eden Raşit Çetiner kampın problemle başladığını söyleyerek, "Ufak tefek problemlerde oluyor. Kampımız problemle başladı. İki kaleci çağırmamıza rağmen tek kaleciyle kaldık. Hem A Milli Takım'da Volkan ve Hakan, hem de bizim takımda da Mert sakattı. Kadrodan çıkartıldı. Dolayısıyla Cenk'i biz A Milli takıma gönderdik. Şimdi de yeni 2 genç kardeşimiz bu akşam aramıza katılıyor. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz" diye konuştu

SEYİRCİNİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Futbol şehirlerinde oynanacak maçlarda seyircinin desteğini beklediklerini söyleyen Çetiner, "Bizim burda beklentimiz Gürcistan Sakarya'da oynayacağız. İrlanda ile de Kocaeli'nde karşılaşacağız. Bu şehirlerimizin futbol şehirleri olduğundan hesap edersek taraftarları maça bekliyoruz. Ümit Milli takımını bağırlarına bassınlar. Geçmiş dönemlerde bu iki futbol şehrimizden çok memnun kaldık seyirci adına. Sporcu kardeşlerimizin oraya gelip kendilerini destekleyen insanlara ve ülkemizde Ümit milli takımı takip eden dostlarımıza halkımıza mutlu dakikalar yaşatırlar. Basketbol Milli takımımızıda kenara atmamak lazım. Dünya Şampiyonası finalleri oynuyorlar. Bu futbol ve basketbol haftasında işallah herşey bizim düşündüğümüz gibi olur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi - Ümit Milliler İzmit'te Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement