Uludağ Üniversitesi'nde Profesörler ile Bursaspor Yönetimi Dostluk Maçında Karşılaştı - Son Dakika
Güncel

Uludağ Üniversitesi'nde Profesörler ile Bursaspor Yönetimi Dostluk Maçında Karşılaştı

Uludağ Üniversitesi\'nde Profesörler ile Bursaspor Yönetimi Dostluk Maçında Karşılaştı

Dha SPOR-Uludağ Üniversitesi'nde Profesörler ile Bursaspor yönetimi dostluk maçında karşılaştı Uludağ Üniversitesi'nin 40. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üniversitenin profesörleri, doçentleri, doktorları, öğretim görevlileri, Bursaspor yönetim kurulu üyeleriyle 'Dostluk maçı' oynadı.

06.10.2015 14:44

Dha SPOR- Uludağ Üniversitesi'nde Profesörler ile Bursaspor yönetimi dostluk maçında karşılaştı

Uludağ Üniversitesi'nin 40. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üniversitenin profesörleri, doçentleri, doktorları, öğretim görevlileri, Bursaspor yönetim kurulu üyeleriyle 'Dostluk maçı' oynadı. Uludağ Üniversitesi Spor Müdürlüğü Sahasında oynanan karşılaşma büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Uludağ Üniversitesi takımında Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Yusuf Ulcay'ın yanı sıra rektör yardımcısı Profesör Eray Alper Yabancı Diller Dekanı profesör Recep Cıbık, kardiyoloji profesörü Mustafa Tayar, kardiyolog Bülent Özdemir, Tıp Fakültesi Dekanı profesör Selim Gürel, diğer öğretim görevlileri Nazım Gürak, Doğan Şenyüz, Ramiz Arabacı, Muharrem Demirel, Teoman Atıcı, Bedrettin Akova, Faruk Korkmaz, Cenk Aydın, Ziraat Fakültesi Dekanı Uğur bilgili, Veteriner Fakültesi dekanı Hüseyin Yıldız forma giydi.

Bursaspor'da ise başkan Recep Bölükbaşı'nın yanı sıra, yeşil beyazlı yöneticiler ve antrenörler dostluk maçında karşı karşıya geldi. Maç öncesi açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, "Ben Bursalıyım. Doğduğumdan bu güne Bursasporluyum. Üniversite olarak Bursaspor ile her konuda işbirliği içerisindeyiz. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra, kulübümüze olmayan branşlar için sporcu desteği de vereceğiz. Bu birliktelik sürekli olacak" dedi.

Daha sonra Başkan Recep Bölükbaşı dostluk mesajları verdi. Daha sonra büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşma Bursaspor'un gollerini Başkan Recep Bölükbaşı, Fatih Çayla (2), Uludağ Üniversitesi'nin ise rektör Yusuf Ulcay, Günaydın Kırcı ve Gülbek Erkılıç attı.

Daha sonra günün anısına pasta kesildi ve rektör Yusuf Ulcay Başkan Recep Bölükbaşı'na İznik'te öğrencilerin yaptığı el yapımı çini tabak hediye etti.

ÖĞRENCİLERE İNDİRİM

Pasta töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi rektörü Yusuf Ulcay, "Başkanımız Recep Bölükbaşı'nın 65 bin öğrencimiz için büyük jest yaptı. Passolig kartı almaları halinde öğrencilerimiz Atatürk Stadı'ndaki maçlarda yüzde 25, Timsah Arena'daki maçlarda ise yüzde 50 indirim uygulanacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ Üniversitesi'nde Profesörler ile Bursaspor Yönetimi Dostluk Maçında Karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement