Ukrayna'nın Doğusundaki Olaylar - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'nın Doğusundaki Olaylar

Ukrayna ordusunun Slavyansk'ın çevresinde sayılarını artırmaya başlaması üzerine, kenti kontrolünde tutan ayrılıkçılar işgal ettikleri güvenlik servisi binası etrafındaki barikatları sağlamlaştırdı.

07.05.2014 01:35

Ukrayna ordusunun Slavyansk'ın çevresinde sayılarını artırmaya başlaması nedeniyle kenti kontrolünde tutan ayrılıkçıların, işgal ettikleri güvenlik servisi binası etrafındaki barikatlarını sağlamlaştırdığı bildirildi.

Hükümet güçlerinin kentin etrafında sayılarını artırmaya başlaması üzerine, ayrılıkçılar, Karl Marks Caddesi'ndeki güvenlik servisi binası etrafına daha önce kum çuvallarıyla kurdukları barikatlara beton duvarlar yerleştirdi.

Kamyonlarla getirdikleri beton blokları vinçlerle indiren ayrılıkçılar, ayrıca bölgede sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Geçen ay başından bu yana kontrol altına aldıkları Slavyansk'ın belediye meclisi, emniyet ve güvenlik servisi binalarını işgal eden ayrılıkçılar, esas olarak güvenlik servisi binasına konuşlanırken, kentin girişlerinde de barikatlar kurmuştu.

Hükümet güçlerinin Slavyansk'ın etrafındaki bölgelerde kurdukları kontrol noktalarında asker ve askeri araç sayılarını artırdığı görülmüştü. - Donets'ka Oblast'

Ukrayna\'nın Doğusundaki Olaylar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement