Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler

Ukrayna\'nın Doğusundaki Gelişmeler

Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Nalivayçenko: "Slavyansk ve Kramatorsk'ta olası terör saldırıları tehlikesi var"

08.05.2014 21:53  Güncelleme: 09:36

Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Valentin Nalivayçenko, 2. Dünya Savaşı'nda kazanılan zaferin kutlanacağı 9 Mayıs'ta, Slavyansk ve Kramatorsk'ta olası terör saldırı tehlikesinin yüksek olduğunu belirterek, provokasyon ihtimaline karşı bölgelere, Güvenlik Servisi'nin operasyonel istihbarat gruplarını gönderdiğini kaydetti.

Nalivayçenko, yaptığı açıklamada, "Dış güçlerin de desteğiyle olası provokasyonların meydana gelebileceği şehirlere takviye operasyonel araştırma grubunu gönderdik" ifadesini kullandı.

2. Dünya Savaşı'nda kazanılan zaferin kutlanacağı 9 Mayıs'ta, Slavyansk ve Kramatorsk kentlerinde provokasyon amaçlı terör saldırılarının meydana gelme olasılığının yüksek olduğunu kaydeden Nalivayçenko, "Slavyansk ve Kramatorsk'ta olası terör saldırıları tehlikesi var. Bunu da vatandaşlara açıkça söylüyoruz" diye konuştu. 

Nalivayçenko, "Referandum denilen saçmalığın organizatörleri durmak bilmiyor. Bu nedenle kolluk kuvvetleri, yasa dışı anketin finansman kanallarını ortadan kaldırmak için mümkün olan her şeyi yapmaktadır" ifadelerini kullandı. - Donets'ka Oblast'

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement