Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler

Ukrayna\'nın Doğusundaki Gelişmeler

Kramatorsk kentindeki bazı kamu binalarının yeniden ayrılıkçıların kontrolüne geçtiği bildirildi.

04.05.2014 22:10

Ukrayna'nın doğusundaki Kramatorsk'a dün operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin çekilmesinin ardından kentteki bazı kamu binalarının yeniden ayrılıkçıların kontrolüne geçtiği belirtildi.

Kentteki kamu binalarını elinde bulunduran ayrılıkçılara karşı operasyon düzenleyerek, emniyet ve güvenlik servisi müdürlükleri ile Radyo, Televizyon ve İletişim Verici İstasyonu'nu geri alan birlikler, henüz belirlenemeyen bir nedenle söz konusu yerlerden,  daha önce konuşlandıkları Kramatorsk Askeri Havaalanı'na çekildi.

Bunun üzerine emniyet ve güvenlik servisi müdürlükleri yeniden ayrılıkçıların kontrolüne geçerken, Kramatorsk Radyo, Televizyon ve İletişim Verici İstasyonu ise askeri birliklerin kontrolünde kaldı.

Öte yandan, görgü tanıkları, Slavyansk yakınlarında bulunan ve Ukrayna askerlerinin kontrol altına aldığı Malinovka köyü civarında çatışma çıktığını belirtti. Ayrıca dün Ukrayna askerlerinin Slavyansk'a girişinin siviller tarafından engellendiği Andreevka köyüne ise iki günden bu yana elektrik verilmediği bildirildi.

Askeri birliklerin Kramatorsk'ta dün düzenlediği operasyonda, 6 kişi ölmüy, 15 kişi yaralanmıştı. - Donets'ka Oblast'

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement