Ukrayna'da 2 Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Tanık: Çığlık Sesleri Duydum - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'da 2 Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Tanık: Çığlık Sesleri Duydum

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversiteli 2 Türk kızın öldürülmesine ilişkin konuşan tanık, Skype üzerinden sohbet ettiklerini ifade ederek "Çığlık sesleri duydum." dedi.

08.01.2019 13:12  Güncelleme: 14:17

Ukrayna'nın Harkov kentinde 2 Türk kızın öldürülmesine ilişkin tutuklanan Hüsnü Can Ç.'nin(21) tanık ifadeleri üzerine cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı. Olay günü arkadaşı Buket Yıldız ile Skype üzerinden sohbet ettiklerini belirten tanığın, sohbet sırasında kapı zilinin çaldığını, bir süre sonra çığlık ve boğuşma seslerini duyduğunu söylediği öğrenildi.

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrencileri Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'nin öldürülmesine ilişkin Pendik'te yakalanan Hüsnü Can Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

TELEKONFERANS YÖNTEMİ İLE TANIKLIK ETTİ

Savcılığa, Ukrayna makamları tarafından bir tanık ifadesinin telekonferans yoluyla alındığı yönünde bilgi verildiği ancak ifadelerin resmi olarak gönderilmediği öğrenildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli Hüsnü Can Ç.'nin savcının tanık ifadelerini sorması üzerine cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Ukrayna'da 2 Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Tanık: Çığlık Sesleri Duydum
Hüsnü Can Ç.

'ÇIĞLIK VE BOĞUŞMA SESLERİ DUYDUM'

Tanık ifadesinde Almanya'da yaşadığını, Buket Yıldız'ın arkadaşı olduğunu, olay günü Skype üzerinden sohbet ettiklerini, sohbet sırasında kapı zilinin çaldığını, sohbeti kapatmamasını söylediğini ve Buket Yıldız'ın giderek kapıyı açtığını söyledi. Bir süre sonra çığlık ve boğuşma seslerini duyduğunu anlatan tanık, sesler kesildiğinde Hüsnü Can Çökmez'in bilgisayarın olduğu odaya girerek, sohbet programının açık olduğunu fark etmesi üzerine bilgisayarı kapattığını söyledi.

Ukrayna\'da 2 Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Tanık: Çığlık Sesleri Duydum
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ukrayna'da 2 Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Tanık: Çığlık Sesleri Duydum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Chp : Tek suçlu öldüren değildir ölende suçludur kızlar erkeklerle gayri meşru ilişki yaşıyo sonra erkeğe bırak peşimi diyo canı sıkılınca işte sonucuda böyle oluyo toplum olarak malesef cok bozuk bi haldeyiz 8 13 Yanıtla
  • ANas: Avrupaya yalakalik yapmak icin idami getiremeyin herkez cinayet islesin 7 4 Yanıtla
    doğru: artık yeter. şu avrupa için kendi toplumunu yok ediyorsunuz 0 0 doğru: artık yeter. şu avrupa için kendi toplumunu yok ediyorsunuz 0 0
  • Cahiller.: Bundan 8 sene önce genel kurmay başkanını terörist , vatan haini ilan edip adamları içeri attın peki ne oldu ? Kandırıldık dediler şimdi sen idam gelsin diyorsun bu adamlar idam edilecekti hemde hiç bir suçları olmadığı halde 40 senesini ülkeye hizmet olarak geçirmiş biri ? Sen idamı getirmek istemeden önce yargının bağımsızlığını ve adaleti getirtmeye çalış bu ülkeye ;) 5 3 Yanıtla
  • TÜRKİYE DEKİ HİTLER: Seksen milyon çığlık atıyor duyan yok ! Ne zamana kadar ? 7 0 Yanıtla
    saftirik: kendini 80 milyon seçmişte temsilci sanan zavallı 3 3
  • gaddar davut: terlikli şopar.. 3 0 Yanıtla
  • ...: ÇÜRÜ ŞİMDİ İÇERİDE 3 0 Yanıtla

Advertisement