Uğur Bayraktutan'dan Ankara'ya Gelen Depremzedelere Ziyaret: "Bu Kötü Günlerin Bir An Önce Geride Kalmasını Temenni Ediyorum" - Son Dakika
Güncel

Uğur Bayraktutan'dan Ankara'ya Gelen Depremzedelere Ziyaret: "Bu Kötü Günlerin Bir An Önce Geride Kalmasını Temenni Ediyorum"

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 6 Şubat depreminin ardından Ankara’ya gelen afetzedeleri ziyaret ederek “Depremde mağdur olan, deprem enkazından kurtulan, sağ salim canını kurtaran dostlarımızın Büyükşehir Belediyemiz ve Mansur Başkan aracılığıyla en iyi şekilde ağırlandığını gördük. Türkiye'de güzel şeyler oluyor. Bu kötü günlerin bir an önce geride kalmasını temenni ediyorum” dedi.

18.02.2023 16:52  Güncelleme: 16:56

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 6 Şubat depreminin ardından Ankara'ya gelen afetzedeleri ziyaret ederek "Depremde mağdur olan, deprem enkazından kurtulan, sağ salim canını kurtaran dostlarımızın Büyükşehir Belediyemiz ve Mansur Başkan aracılığıyla en iyi şekilde ağırlandığını gördük. Türkiye'de güzel şeyler oluyor. Bu kötü günlerin bir an önce geride kalmasını temenni ediyorum" dedi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, YDK üyeleri Ahmet Ersan Ersoy, Sezgin Kaya ve Saniye Barut ile deprem bölgesinden gelerek Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Araplar Aile Yaşam Merkezi'ne yerleşen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelerin en iyi şekilde ağırlandığını gördüklerini ifade eden Bayraktutan, şunları dile getirdi:

"BU KÖTÜ GÜNLERİN BİR AN ÖNCE GERİDE KALMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

"Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Araplar Aile Yaşam Merkezi'ni biraz önce ziyaret ettik. Depremde mağdur olan, deprem enkazından kurtulan, sağ salim canını kurtaran dostlarımızın Büyükşehir Belediyemiz ve Mansur Başkan aracılığıyla en iyi şekilde ağırlandığını gördük. Aslında bu tabloyu görmek istemezdik. Onlarla iyi günlerde dostluk etmek, hasbihal etmek isterdik. Ama şunu gördük ki Büyükşehir Belediyemizin çalışanları en iyi şekilde misafirperverlik yapıyorlar. Onlarla iyi günlerde, güzel günlerde buluşmak umuduyla geçmiş olsun dileklerimizi, Sayın Genel Başkanımızın, Mansur Başkanımızın geçmiş olsun dileklerini ilettik. Türkiye'de güzel şeyler oluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bu vesileyle teşekkür ediyorum. ve bu kötü günlerin bir an önce geride kalmasını temenni ediyorum."

Uğur Bayraktutan\'dan Ankara\'ya Gelen Depremzedelere Ziyaret: "Bu Kötü Günlerin Bir An Önce Geride Kalmasını Temenni Ediyorum"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Uğur Bayraktutan'dan Ankara'ya Gelen Depremzedelere Ziyaret: 'Bu Kötü Günlerin Bir An Önce Geride Kalmasını Temenni Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement