Ufuk Boy ''Tel Hikayeleri'' Milta Bodrum Marina'da - Son Dakika
Güncel

Ufuk Boy ''Tel Hikayeleri'' Milta Bodrum Marina'da

Ufuk Boy \'\'Tel Hikayeleri\'\' Milta Bodrum Marina\'da

"TEL HİKAYELERİ" adlı sergisini, 8 – 14 Haziran 2016 tarihleri arasında Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi'ne taşıyor.

06.06.2016 16:15  Güncelleme: 16:24

Sergide, telden özgün figürlerin yanı sıra metalin farklı dönüşümleriyle elde edilen soyut figüratif minimal kompozisyonlar; 1770'lerde yapılan Osmanlı Tersanesi'nin tarihi taş duvarlarıyla bütünleşiyor.

Çocukluğunda babasının kaporta atölyesinde tanıştığı materyallerle; estetik duruş, soyut anlatım derinliği ve özgün biçimselliği harmanlıyor. Ufuk Boy'un çok küçük yaştan beri yarattığı bu formlar; kimi zaman duygusal durağan, kimi zaman da lirik bir hal alıyor bu sergide. Birden çok hikayeye dönüşüp metamorfik görünümün izlerini taşıyor.

2015 Yılında iki karma sergide çalışmalarını izleyici ile buluşturan Ufuk Boy; ilk kişisel sergisinde telin ve metal türevlerinin değişim hallerini duygusal bir dışa vurum ile aktarmaya çalışıyor..

"TEL HİKAYELERİ" adlı sergiyi, 8 – 14 Haziran 2016 tarihleri arasında Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi'ne ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ufuk Boy ''Tel Hikayeleri'' Milta Bodrum Marina'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement