Üç Cinayetten Yargılanan Sanık: Eşi ve Oğlunu Öldürdüğüm İçin Pişmanım - Son Dakika
Güncel

Üç Cinayetten Yargılanan Sanık: Eşi ve Oğlunu Öldürdüğüm İçin Pişmanım

Üç Cinayetten Yargılanan Sanık: Eşi ve Oğlunu Öldürdüğüm İçin Pişmanım

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde aralarında husumet bulunan komşuları Ali Gem (69), eşi Gülfer Gem (70) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürdüğü öne sürülen Hasan Küp'ün (63) yargılanmasına başlandı.

23.12.2015 16:38

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde aralarında husumet bulunan komşuları Ali Gem (69), eşi Gülfer Gem (70) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürdüğü öne sürülen Hasan Küp'ün (63) yargılanmasına başlandı. Mahkemede amacının, eşine tecavüz edip, uyuşturucuya alıştırdığını iddia ettiği Ali Gem'e ateş etmek olduğunu söyleyen Küp ifadesinde, "Ali eşime tecavüz etmişti. Bunu tehdit olarak kullanıp kendisini uyuşturucuya alıştırdı. Olayı öğrenince ondan nefret ettim. Olay günü bana küfür edince ona ateş ettim. Fakat eşi ve oğlunu da öldürdüm. Pişmanım" dedi.

Orhangazi İlçesi'ne bağlı Çakırlı Mahallesinde geçen Ağustos ayında işlenen cinayette, Hasan Küp, komşuları olan Ali ve Gülfer Gem çifti ile çocukları Reva Gem'i pompalı tüfekle öldürdü. Öldürülen Reva Gem'in olaydan iki gün önce babasının adını verdiği oğlu Ali için sünnet yemeği verdiği bahçede işlenen cinayetlerden sonra kaçan katil zanlısı, jandarma tarafından özel eğitim almış köpeklerinde desteği ile saklandığı bahçede yakalandı. Küp ilk ifadesinde, "Evlerimiz yan yana olduğu için onlar bizim eve bakıyorlardı. Kavga ettik. bu olaydan dolayı annem üzüntüden öldü. Ben bu yüzden elimi kana buladım" dedi.

Hakkında Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Tasarlayarak adam öldürmek' suçlarından ömür boyu hapis cezası istenen Hasan Küp'ün yargılanmasına başlandı. Polisin geniş güvenlik aldığı duruşmada ilk ifadesinin aksine farklı bir savunma yapıp, 2002 yılında evlenmeyi düşünen oğlu için kız isteme konusunda kendisinden yardım istedikleri Ali Gem'in daha sonra eşine tecavüz ettiğini iddia etti. Ali Gem'in tecavüz olayını tehdit olarak kullanıp uyuşturucuya alıştırdığı eşine defalarca ilişkiye girdiğini ifade eden Küp, "Olayı daha sonra eşimden öğrendim. Her şeyden haberdar olduğumu Ali de duymuş. Olay günü evimin önünde temizlik yaparken bana küfür etti. Eşim beni içeri çekti. Daha sonra traktöre binerek uzaklaştığını sandığım Ali'nin, araçla evimizin önünde dolaştığını görünce ona ateş ettim. Sonra istemeyerek karısının ve oğlunun ölümüne neden oldum" dedi.

Duruşmada söz alan öldürülen Ali ve Gülfer Gem çiftinin kızı Hülya Mert, "Silah sesi duyunca kendimi yere attım. Yalan söyleyen sanık aileme pusu kurarak ateş etti. Aramızda cinayet işleyecek hiçbir sorun yoktu. Benim ailemi herkes tanır. Onlar karıncayı dahi incitmez" diye konuştu.

Yargılama, eksik evrakların beklenmesi tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üç Cinayetten Yargılanan Sanık: Eşi ve Oğlunu Öldürdüğüm İçin Pişmanım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement