Tv’de İlk Kez, Mother & Chıld - Son Dakika
Güncel

Tv’de İlk Kez, Mother & Chıld

Tv’de İlk Kez, Mother & Chıld

Nobel Ödüllü Yazar Gabriel García Marquez'in Oğlu Rodrigo Garcia'nın Yönettiği "Mother And Child"In Başrollerini Birbirinden Ünlü Üç Oyuncu Paylaşıyor.

18.02.2011 12:16

Bu filmi ; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 117 ve Teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

Nobel ödüllü yazar Gabriel García Marquez'in oğlu Rodrigo Garcia'nın yönettiği "Mother and Child"ın başrollerini birbirinden ünlü üç oyuncu paylaşıyor.

50'li yaşlardaki Karen (Annette Bening) yaşlı annesiyle beraber yaşamaktadır. Henüz 14 yaşındayken hamile kalınca annesinin zoruyla bebeği, doğar doğmaz evlatlık verilmiştir. Elizabeth (Naomi Watts) 30'larında hırslı bir avukattır. Evlatlık olarak yetişmiştir. Yeni bir şehre taşınan genç kadın bir hukuk şirketinde işe başlar. Şirketin patronu ve kendisinden yaşça büyük Paul (Samuel L. Jackson) ile ilişkiye girer. Lucy (Kerry Washington), kocasıyla birlikte bir çocuk evlat edinmeye karar vermiştir. Yakında doğum yapacak genç bir anne adayı ile anlaşma yapar. Bu üç kişinin de kaderi aslında birbirine bağlıdır.

Tür : Dram

Yönetmen : Rodrigo Garcia

Yapım : 2009

Oyuncular : Annette Bening, Naomi Watts, Samuel L. Jackson, Eileen Ryan

Yayın tarihi : 18 Şubat Cuma

Yayın saati : 21:00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tv’de İlk Kez, Mother & Chıld - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement