Tuvaletini Yaptığı Duvarın Altında Öldü - Son Dakika
Güncel

Tuvaletini Yaptığı Duvarın Altında Öldü

Tuvaletini Yaptığı Duvarın Altında Öldü

Şanlıurfa'da talihsiz bir adam, tuvaletini yapmak istediği sırada yıkılan duvarın altında kalarak öldü.

16.04.2012 15:43  Güncelleme: 15:48

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde öyle talihsiz bir olay yaşandı ki duyan herkes şaşkına döndü.

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde 47 yaşındaki S.Ç., tuvaletini yapmak istediği sırada yıkılan duvarın altında kalarak öldü.

Olay, dün öğle saatlerinde Harran'ın Çiçek Köyü'nde meydana geldi. Çiftçi S.Ç., tarladan eve dönerken tuvaleti gelince, arazideki bir duvarın dibine gitti.

S.Ç.'nin ihtiyacını giderdiği sırada briketlerden örülü duvar birden üzerine yıkıldı. Duvarın altında kalan S.Ç., yardımına koşanların çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü. S.Ç.'nin cesedi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından köyde toprağa verildi.

BENZER BİR OLAY DA ADIYAMAN'DA MEYDANA GELDİ

Adıyaman'da, sabah namazı kılmak için camiye giden 56 yaşındaki Sami Şener, cami tuvaletinde yaşamını yitirdi. İlk incelemede kalp krizi geçirerek öldüğü belirlenen Sami Şener'in cesedi, otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis, ölüme ilişkin soruşturma başlattı.

Olay, sabah saatlerinde Hocaömer Mahallesi'nde bulunan Hocaömer Camisi'nde meydana geldi. Sabah namazı için camiye gelen Sami Şener, abdest almak için tuvalete girdi. Ancak Sami Şener'in uzun süre tuvaletten çıkmaması, namaz için camiye gelenleri kuşkulandırdı. Çağrılara da cevap vermemesi üzerine durum polise bildirildi. İhbar üzerine camiye gelen polisler de itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Tuvaletin demir kapısının itfaiye erleri tarafından balyozla kırılmasının ardından içeri girenler, Sami Şener'in cesediyle karşılaştı. İlk incelemede kalp krizi geçirerek öldüğü belirlenen Sami Şener'in cesedi otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuvaletini Yaptığı Duvarın Altında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement