Kartalkaya'da kayak yapan turistlere sokak köpekleri saldırdı - Son Dakika
Güncel

Kartalkaya'da kayak yapan turistlere sokak köpekleri saldırdı

Türkiye'de son dönemde yaşanan saldırıların ardından bir olay da Kartalkaya'da yaşandı. Pistte kayak yapan turistlere ondan fazla sokak köpeği saldırdı. Hayvanların saldırısıyla dikkatleri dağılan turistler önce bariyerlere sonra da pistten çıkarak park halindeki bir araca çarptı. Turistlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

02.02.2023 14:58  Güncelleme: 15:52

Son aylarla sık sık gündeme gelen başıboş sokak köpekleri sorunu, bu kez de gözde tatil lokasyonlarımızdan Kartalkaya'da ortaya çıktı.

KAYAN TURİSTLERE SALDIRDILAR

Bolu'nun Kartalkaya bölgesinde kayak tatili yapmak için gelen turistlere, alanda bulunan sokak köpekleri saldırdı. Ondan fazla köpek, pistte kayan turistlerin üzerine koşunca kayak yapan şahıslar önce kontrolden çıkıp bariyere çarptı. Turistler hemen ardından ise pistten çıkarak park halinde olan bir araca çarparak durabildi. Çevredekilerin müdahalesi sonrasında köpekler alandan uzaklaşırken turistlerin olayı yaralanmadan atlattıkları öğrenildi.

Sokak köpekleri Kartalkaya'da kayak yapan turistlere saldırdı! Önce bariyere sonra araca çarptılar

"ÖNCE BARİYERE SONRA ARACA ÇARPTILAR"

Korku dolu anlara şahit olan bir vatandaş, yaşananları Bolusonhaber'e şu şekilde anlattı: "Kartalkaya'ya ailemle birlikte kaymak için gitmiştim. Bölgede çok sayıda sahipsiz olduğu anlaşılan ondan fazla köpek vardı ve sürü halinde geziyorlardı. Bir süre sonra çok sayıda köpek pist başına gelerek vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu. Başta zarar vermeyen köpekler turistleri kaymaya başlaması ile birlikte arkalarından kovalamaya başladı. Dikkatleri dağılan turistler kayarken kontrolü kaybederek önce bariyere sonra da pist dışına çıkarak park halindeki araca çarptı. Biz de çok korktuk ve kaymaya son verdik."

Sokak köpekleri Kartalkaya'da kayak yapan turistlere saldırdı! Önce bariyere sonra araca çarptılar
Kartalkaya\'da kayak yapan turistlere sokak köpekleri saldırdı

Son Dakika Güncel Kartalkaya'da kayak yapan turistlere sokak köpekleri saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ULUBATLI HASAN : Bu köperler fazla olmaya başlandı, toplanıp Çin'e satılsa olmaz mı ? 64 31 Yanıtla
    Melih Özpınar: hayvan sevmeyenler cehenneme gitse olmaz mı 24 31 ULUBATLI HASAN : Herkes kendi çapında hayvan sever, yalnız küçük çocukları kovalayıp araba çarpıp ölen yavrucaklar için ne diyeceksiniz, onların ailesine ana babasına yazık değil mi ? Ülkenin her tarafı başı boş köpekler le doldu taştı.Bir şekil de buna çözüm bulunması lazım. 29 4 BAŞBUĞ SUAT: melih sanada saldırsınlar o azgın köpekler 18 11 Canan Tok: seni satalim cine, gereksiz!!!! 8 6
  • Canan Tok: Belediyeler islerini yapmadigi icin, hayvan popülasyonun tek suclusu!!!! Cin' e satilsinlar diyen cok bilmis, memleketi kurtaracak mükemmel fikriyle!!! Böylesi üstün zekalara ihtiyac varmis Cin de, seni gönderseler ya! 24 14 Yanıtla
  • METİN AKSOY : acil toparlanıp ihtiyaç sahibi ülkelere hediye edilmeli. barınak falan çözmez bu işi 14 17 Yanıtla

Advertisement