Türkiye'nin İlk Dijital Midi Fırını Simfer'den! - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk Dijital Midi Fırını Simfer'den!

Türkiye\'nin İlk Dijital Midi Fırını Simfer\'den!

Simfer, Albeni Midi Fırın serisine yoğurt yapma fonksiyonundan sonra şimdi de dijital programlanabilme özelliğini ekledi

23.07.2012 14:56

35 yıldır Türkiye başta olmak üzere 126 ülkenin farklı yemek pişirme kültürlerine göre tasarlanmış, kaliteli, dayanıklı ve estetik pişiriciler üreten Simfer, Albeni Midi Fırın serisinde yine bir ilke imza attı. Geniş seçeneklerle yemek pişirmeyi kolaylaştırarak, her detayında tüketiciyi düşünen Simfer, yoğurt yapabilme fonksiyonundan sonra bu kez de Albeni Midi Fırınlarına dijital programlanabilme özelliği ekleyerek, yemek yapma keyfi ve kolaylığı sunuyor.

0+5 fonksiyonlu turbo dijital midi fırın, programlanabilen ve sesli uyarı ile pişirmeyi durduran dijital saati sayesinde tüm yemekleriniz zamanında ve istenilen lezzette pişiyor. Modern ve estetik görünümüyle de mutfaklara tam uyum sağlayan Albeni Dijital Midi Fırın, inox paneli, geniş iç hacmi, fırın içi aydınlatması, özel inox kaplı saklanabilir POP-UP düğmeleri ve en önemlisi dijital termostat özelliğiyle dikkat çekiyor.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra evde kendi doğal yoğurdunuzu yapabilmenizi sağlayan yoğurt fonksiyonu istenilen kıvamda yoğurt hazırlayabiliyor. Simfer'in teknolojiyi estetikle buluşturduğu yeni yeteneği Albeni Dijital Midi Fırın çocuk kilidi özelliğiyle evdeki afacanlar için de tam güvenlik sağlıyor. Mutfakların olmazsa olmazı kare ve yuvarlak tepsileri sayesinde Türk mutfağının geleneksel tatları da sofralara taşınıyor. Gizlenebilir düğmesi ve kolay temizlenebilir emaye kazanı ile dikkat çeken Simfer Albeni Dijital Midi Fırın evinizde en büyük yardımcınız olacak.

Albeni Dijital Midi Fırınların ön paneli inox ve gövdesi siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Simfer Albeni Dijital Fırınlar, geniş servis ağı desteği ile tüketiciye yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk Dijital Midi Fırını Simfer'den! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement