Türkiye'nin En Önemli DJ'leri FG DJ's İşbirliği İle Bar 212'de! - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Önemli DJ'leri FG DJ's İşbirliği İle Bar 212'de!

Türkiye\'nin En Önemli DJ\'leri FG DJ\'s İşbirliği İle Bar 212\'de!

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in en üst katındaki Bar 212 dans müziği tutkunlarını heyecanlandıracak yepyeni bir projeye imza attı

10.09.2013 13:59

Bar 212, Türkiye'de en çok dinlenen dört radyo kanalı içinde yer alan FG 93.7'nin ünlü DJ'lerinin performanslarıyla İstanbul gecelerine ismini yazdırmaya hazırlanıyor. FG DJ's işbirliği kapsamında düzenlenen ve ilk olarak Dj Gadi Mitarini'nin çalacağı parti 19 Eylül Perşembe akşamı 21:30 – 01:00 saatleri arasında Bar 212'de müzik severlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin ve dünyanın en iyi dj'lerinin programları ile yer aldığı FG 93.7'nin en sevilen dj'leri Eylül ayından itibaren her ay Bar 212'de performanslarıyla sahne alacak. Bugüne kadar Daft Punk, Fischerspooner, Planet Funk, Digitalism, Bent, Kosheen gibi elektronik müziğin en önemli gruplarının yanı sıra Sasha& John Digweed, Roger Sanchez, Tiesto, Armin van Buuren gibi dünyaca ünlü dj'leri İstanbul'a getiren FG, Bar 212'de dj'leri ile İstanbul gecelerine farklı bir soluk getirecek.

New Disco ve Deep House sevenler Bar 212'de buluşuyor

Gece hayatının yükselen trendi olan otel bar eğlencelerini İstanbul'a taşıyan Bar 212'de FG'nin sevilen Dj'i Gadi Mitrani, New Disco ve Deep House tınıları ile müzik severleri eğlendirecek. Ünlü DJ Mitrani'nin Bar 212'deki performansı iki standart yerli veya yabancı içki dahil 65 TL ücretle izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Önemli DJ'leri FG DJ's İşbirliği İle Bar 212'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement