Türkiye, Dünyada En İyi 3 Ülkeden Biri - Son Dakika
Güncel

Türkiye, Dünyada En İyi 3 Ülkeden Biri

Türkiye, Dünyada En İyi 3 Ülkeden Biri

FBM Tıp Merkezi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Doç.Dr.Hayati Akbaş, Türkiye'nin plastik cerrahi alanında dünyada en iyi 3 ülkeden birisi haline geldiğini söyledi.

23.03.2013 11:07

FBM Tıp Merkezi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Doç. Dr. Hayati Akbaş, Türkiye'nin plastik cerrahi alanında dünyada en iyi 3 ülkeden birisi haline geldiğini söyledi.

FBM Tıp Merkezi Kliniği'ne dünyanın birçok ülkesinden gelip estetik operasyonlar geçirenlerden birisi de Almanya'da izlenme rekorları kıran polisiye bir dizinin ünlü kahramanlarından "Komiser Cenk Demir"i canlandıran Rıfat Kavuk oldu.

Almanya'nın SAT1 kanalında yayınlanan 'K-11' polisiye dizisinde komiser Cenk Demir'i canlandıran Rıfat Kavuk ve eşi Yasemin Kavuk, burun estetiği olmak için FBM Tıp Merkezi'ni tercih ettiler. Burun ameliyatını sadece eşinin olacağının, kendisinin de ona yardımcı olmak için Samsun'a geldiğini belirten televizyon yapımcısı, editör, yönetmen ve dizi oyuncusu Rıfat Kavuk, "FBM Tıp Merkezi'nde sadece eşim burun ameliyatı olacaktı. Ben, Doç. Dr. Hayati Akbaş'ı eşimin sayesinde tanıdım ve tanıdıktan sonra da bende burun estetiği operasyonu geçirdim. İşim gereği burnum biraz inceltildi" dedi.

Hayati Akbaş'ı Almanya'nın Stuttgart şehrinde tanıdığını ifade eden Rıfat Kavuk'un eşi Yasemin Kavuk, "Benim birkaç arkadaşım hocamızın operasyonlarından memnun kalıp bana da tavsiyede bulundular. Burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Memnun kaldım. Buradaki herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

FBM Tıp Merkezi Kliniği'nin uluslararası formatlarda çalışan kliniklerden bir tanesi olduğunun altını çizen FBM Tıp Merkezi'nin sahibi ve Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Kliniğimizin merkezinin Samsun'da olması önemli. Artık Samsun dünyada tanınan estetik markalarından birisi haline gelmiştir. Türkiye artık plastik cerrahi alanında dünyada en iyi 3 ülkeden bir tanesi. Bunlarda Amerika, Brezilya ve Türkiye'dir. Ekonomik anlamdan da kıyaslandığında Türkiye diğer Avrupa ülkelerine göre daha iyidir. FBM olarak uluslararası alanda şöhret yakalamış ve bilinen bir klinik haline geldi. Bundan dolayı da Azerbaycan'dan, İngiltere'den, Fransa'dan, Almanya'dan, Arabistan'dan, Dubai gibi birçok ülkeden hastalar operasyon geçirmek için ülkemize geliyorlar. Biz burada kendi mesleğimizi, Türkiye'yi ve ilimizi temsil ettiğimizin farkındayız. Hastalarımızın şehrimizi tercih etmesi anlamında Türkiye ve Samsun adına iyi bir gelişme oluyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye, Dünyada En İyi 3 Ülkeden Biri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement