Turkcell'de Üst Düzey Atama - Son Dakika
Güncel

Turkcell'de Üst Düzey Atama

Turkcell\'de Üst Düzey Atama

Şirketten KAP'a konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Şirketimizde Satış Fonksiyonuna bağlı Perakende Satış Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan İsmail Bütün, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

04.07.2016 09:42

Şirketten KAP'a konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizde Satış Fonksiyonuna bağlı Perakende Satış Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan İsmail Bütün, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İsmail Bütün profesyonel iş hayatına Çuhadaroğlu Holding Moskova ofisinde başlamış, 1997-2000 yılları arasında yine Moskova'da Enka Grup Dış Ticaret bölümünde Satış ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmıştır. 2000 yılından itibaren Nestle'de sırasıyla CPW Türkiye Ülke Müdürü, Özbekistan'da Orta Asya Pazarlama Direktörü ve Türkiye Ulusal Zincir Mağazalar Satış Müdürü olarak çalışmıştır. 2011 yılından itibaren Nestle'nin İsviçre'deki genel merkezinde önce Global Müşteri ve Satış Yönetimi bölümünde İş Mükemmelliği Müdürü, sonra İçecekler Stratejik İş Biriminde Pazarlama Müdürü, Nestle Türkiye İçecekler Grubunda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulunmuştur. İsmail Bütün 15 Ocak 2016 itibarıyla Turkcell Perakende Satış Grup Başkanlığına atanmıştır. İsmail Bütün, 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. "

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Turkcell'de Üst Düzey Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement