Türk Telekom'la Türkiye Haber-İş Sendikası Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom'la Türkiye Haber-İş Sendikası Anlaştı

Türk Telekom\'la Türkiye Haber-İş Sendikası Anlaştı

Türkiye'nin tek sendikalı işçi çalıştıran telekom operatörü Türk Telekom ve Türkiye Haber-İş Sendikası, 12 bin çalışanın toplu iş sözleşmesi için el sıkıştı.

20.09.2017 16:42  Güncelleme: 16:43

Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Türkiye Haber-İş Sendikası arasındaki 12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi müzakere süreci anlaşmayla sonuçlandı. Yaklaşık 12 bin çalışanı kapsayan Toplu iş sözleşmesi, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, Türk-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak ile diğer sendika ve kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen törende imzalandı.

DOANY: "EN BÜYÜK YATIRIMI ÇALIŞANIMIZA YAPIYORUZ"

12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi'nin anlaşma töreninde konuşan Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un Türkiye'deki telekomünikasyon sektörü içinde tek sendikalı işçi çalıştıran şirket olduğunun altını çizdi ve "Türkiye'nin dijital altyapısına özelleştirmeden bu yana 27 Milyar TL'lik yatırım yaptık. Bunun yanında her daim insan kaynağımıza da yatırım yapmaya ve ekonomik ve sosyal yönden destek vermeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Telekom'la Türkiye Haber-İş Sendikası Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement