Türk Telekom'a İki Stevie Ödülü - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom'a İki Stevie Ödülü

Türk Telekom\'a İki Stevie Ödülü

Türk Telekom "Müşteri Hizmetleri" alanında iki Stevie Ödülü aldı.

09.03.2013 15:32

Türk Telekom, dünyanın en saygın ödüllerinden biri olan Stevie® Awards for Sales & Customer Service'te "Müşteri Hizmetleri" kategorisinde iki bronz ödüle layık görüldü.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, ABD'nin en prestijli ödül organizasyonlarından olan Stevie® Awards for Sales & Customer Service'te iki ayrı kategoride ödül kazandı. ABD'nin Las Vegas kentinde 25 Şubat'ta düzenlenen törende Türk Telekom, "Yılın Müşteri Hizmetleri Şikayet Takımı" ve "Müşteri Hizmetlerinde Yenilikçilik" kategorilerinde bronz ödüllerin sahibi oldu. Ödülleri, Türk Telekom Şikayet Yönetimi Müdürü Şenol Yılmaz aldı.

Şenol Yılmaz, Türk Telekom'un müşteri odaklı entegre iletişim çözümleri sağlayarak müşterilerine hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunduğunu belirterek, "Bu ödülleri almamızda Türk Telekom çalışanlarının özverili çalışmalarının ve müşteri odaklı yaklaşımlarının büyük rolü var" dedi.

Türk Telekom "Yılın Müşteri Hizmetleri Şikayet Takımı" ve "Müşteri Hizmetlerinde Yenilikçilik" kategorilerinde geliştirdiği "Müşterinin Kahramanı" projesiyle rakiplerini geride bıraktı. Bu yıl 7.'si düzenlenen Stevie® Awards for Sales & Customer Service için dünya çapındaki çeşitli kuruluşlardan 1.100'den fazla başvuruda bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Telekom'a İki Stevie Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement