Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı'ndan Başkan Tosun'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı'ndan Başkan Tosun'a Ziyaret

Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı\'ndan Başkan Tosun\'a Ziyaret

Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı Genel Başkanı Dr. Nuri Uslu başkanlığındaki heyet, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret etti.

02.11.2018 14:48  Güncelleme: 14:47

Türk Dünyası ve akraba topluluklarındaki milletvekillerinin arasındaki iletişimi güçlendirmek ve sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik işbirliğini artırmak amacıyla faaliyetlerini sürdürenTürk Dünyası Parlamanterler Vakfı Genel Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki yurtdışı delegeleri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vakfın Rusya Temsilcisi Khalyaf Ishmuratov, STK Temsilcisi Mansur Abdullah, Kırgızistan Milletvekili Eraslan Tacibekov'da bulundu. Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Jeoparkı Kula'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini ve Belediye çalışmaları hakkında konuklarla bir süre sohbet eden Başkan Tosun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Dünyası'ndan parlamenterlerle fikir alışverişinde bulunmayı önemsediğini ifade etti. Ortak tarih ve ortak kültürü paylaştıklarını ve ülkeler arası işbirliğinin arttırılması noktasında üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını dile getiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'da özellikle tekstil ve deri sektörü üzerine bir üretim tecrübesi olduğunu ifade ederek yabancı konukları Kula'da sanayi ve ticaret üzerine ortak işbirliğine davet etti.Başkan Tosun, günün anısına kouklara maket Kula evi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı'ndan Başkan Tosun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement