Tunceli'de Nehirde Boğulan Kişinin Cenazesini Polis Müdürü Çıkarkardı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Nehirde Boğulan Kişinin Cenazesini Polis Müdürü Çıkarkardı

Tunceli\'de Nehirde Boğulan Kişinin Cenazesini Polis Müdürü Çıkarkardı

Tunceli'de, Munzur Çayı'na atlayarak intihar eden Ali Demir'in cenazesini, techizatsız olay yerine gelen AFAD ekipleri çıkaramayınca, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve olay bölgesinde bulunan Oktay aslan adlı bir vatandaşla suya atlayarak çıkardı.

22.11.2015 19:03

Tunceli'de, Munzur Çayı'na atlayarak intihar eden Ali Demir'in cenazesini, techizatsız olay yerine gelen AFAD ekipleri çıkaramayınca, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve olay bölgesinde bulunan Oktay aslan adlı bir vatandaşla suya atlayarak çıkardı.

Bugün saat 13.30 sıralarında, emekli ve 3 babası olduğu öğrenilen 61 yaşındaki Ali Demir, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu Munzur Çayı üzerindeki Mamike Köprüsü üzerinden atlayarak intihar etti. Demir'in suya atladığını gören vatandaşlar, polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, AFAD ve 112 Sağlık Ekipleri'ni çağırdı. Ancak olay yerine gelen AFAD ekipleri, suya dalmak için gerekli malzeme ve teçhizatları getirmedikleri için suya dalamadı. AFAD ekipleri, malzemenin getirilmesini beklerken, çevreden toplanan vatandaşlar bu duruma tepki göstermeye başladı. Tunceli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve orada bulunan vatandaşlardan Oktay Aslan, soyunarak Munzur Nehri'nin soğuk sularına daldı. Tüpsüz olarak suya dalan polis müdürü Eren ve Aslan, kısa bir sürede boğulduğu anlaşılan Ali Demir'in cansız bedenini kıyıya çıkarmayı başardı. Bunu gören vatandaşlar polis müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan'ı alkışlarken, teçhizatsız olay yerine gelen AFAD ekiplerini de yuhaladı.

Olay bölgesine gelerek, Ali Demir'in öldüğü haberini alan çocukları ve yakınları, burada sinir krizleri geçirdi. Vatandaşlar, AFAD ve 112 Hızır Acil Servis ekiplerine tepki göstererek, cenazenin ambulansla götürülmesine izin vermedi. Ali Demir'in cenazesi daha sonra, özel bir araçla Tunceli Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi.

İntihar Eden Ali Demir'in cansız bedenini büyük bir risk alarak Munzur Nehri'nden çıkaran Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan'a çevredeki vatandaşlar teşekkür ederek kutlarken, olay bölgesine teçhizatsız geldikleri için tepki toplayan AFAD ekipleri bölgeden uzaklaştı.

3 çocuk babası emekli Ali Demir'in bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle intihar ettiği öne sürülürken Tunceli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ölüm nedeninin kesin olarak ortaya çıkarılması için Ali Demir'in cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Nehirde Boğulan Kişinin Cenazesini Polis Müdürü Çıkarkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Asu: Müdürü tebrik ediyorum.....İnsanlık ölmemiş. 5 0 Yanıtla
  • suzan: böyle güzel bir insanı kahramanca davranışından dolayı tebrik ediyorum....tüm topluma örnek olması gereken insanlığı sergiledi 3 0 Yanıtla
  • Emre: Videoyu izleyin cikaran müdür değil vatandaş 0 1 Yanıtla

Advertisement