Tunceli'de İzinsiz Basın Açıklaması Yapan Gruba Polis Müdahale Etti: 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de İzinsiz Basın Açıklaması Yapan Gruba Polis Müdahale Etti: 7 Kişi Gözaltına Alındı

Tunceli'de her hafta İstanbul'da açıklama yapan 'Cumartesi Anneleri' grubuna destek amacıyla toplanan İHD temsilcileri, basın açıklaması yapmak istedi. Ancak polis, Valilik kararıyla etkinliklere yasak getirildiğini duyurarak grubun yürüyüşüne izin vermedi. Polis ile grup arasında arbede çıktı ve 7 kişi gözaltına alındı.

29.07.2023 13:57  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUNCELİ'de izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis müdahale etti; 7 kişi gözaltına alındı.

Her hafta İstanbul'da açıklama yapan ve 'Cumartesi Anneleri' olarak anılan gruba destek amacıyla Sanat Sokağı'nda toplanan İnsan Hakları Derneği (İHD) temsilcileri, Seyit Rıza Meydanı'na yürüyüp burada basın açıklaması yapmak istedi. Polis, grubu abluka altına alarak Valiliğin aldığı kararla 1 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşü gibi etkinliklere yasak getirildiğini duyurdu. Grubun yürüyüşüne izin vermeyen polis ile dağılmayan grup arasında arbede çıktı. Polisin müdahalesiyle 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)-

=====================================================

Tunceli\'de İzinsiz Basın Açıklaması Yapan Gruba Polis Müdahale Etti: 7 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de İzinsiz Basın Açıklaması Yapan Gruba Polis Müdahale Etti: 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement