Tüm Dünya Koşamayanlar İçin Koştu - Son Dakika
Güncel

Tüm Dünya Koşamayanlar İçin Koştu

Tüm Dünya Koşamayanlar İçin Koştu

Omurilik felçlileri yararına, "Koşamayanlar için koş" sloganıyla dünya çapında eş zamanlı olarak düzenlenen "Wings For Life World Run" koşusu 4 Mayıs Pazar günü Alanya'da gerçekleşti.

06.05.2014 15:09  Güncelleme: 15:18

Omurilik felcinin tedavi ve araştırmalarına kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen ve tüm dünyada eşzamanlı başlatılan yarış, 34 farklı parkurda ve 14 farklı zaman diliminde gerçekleşti. Türkiye saati ile 13:00'da başlayan ve dünya çapında yüz binlerce kişinin aynı anda koştuğu yarışta Amplio'nun sponsor olarak destek verdiği milli atlet Mehmet Ali Akbaş genel klasmanda 42 Kilometre koşarak 5. sırada yer aldı.

40 km ve üzerini yalnızca 8 sporcunun tamamlayabildiği yarış oldukça çekişmeli geçti. Yarış sonrası milli atlet Mehmet Ali Akbaş'ın sponsorluğunu üstlenen Amplio'nun Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Wings For Life World Run koşusunu sosyal sorumluluk farkındalığının tüm dünyada uyandırabilmek adına yapılmış etkileyici, örnek alınası ve başarılı bir organizasyon olarak nitelendirdi. Babaoğlu, firma olarak benimsedikleri sosyal projelere destek verme davranışının, sporcuları tarafından da gerçekleştirilmesini takım oyununa benzetti.

Amplio aynı zamanda Dünya'nın Amerika kıtası dışındaki ilk LEED GOLD sertifikasına sahip oteli olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Oteli'ni Haliç'te hayata geçirmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm Dünya Koşamayanlar İçin Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement