Tüketicinin Tercihi Hayat Kimya - Son Dakika
Güncel

Tüketicinin Tercihi Hayat Kimya

Tüketicinin Tercihi Hayat Kimya

Bingo, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Araştırması'nda lider marka oldu.

10.01.2013 14:04  Güncelleme: 16:52

Hayat Kimya, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited tarafından ortaklaşa yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2012 yılı sonuçlarına göre ev temizlik ürünleri sektöründe Bingo markası ile zirvede yer aldı.

Satın alınan ürün ve hizmetlerin müşteriler nezdinde memnuniyetlerinin ölçülmesi amacı ile 81 ilde 8 bin 165 katılımcı ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda hazırlanan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) sonuçları açıklandı. TMME 2012 yılı 3. çeyrek sonuçlarına göre liderliğe ulaşan Hayat Kimya, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile ev temizlik ürünleri sektöründe 1. sıraya yerleşti.

Ar-Ge Yatırımı Liderliğe Taşıdı

2012 yılında hayata geçirdiği Türkiye'nin deterjan sektöründeki ilk Ar-Ge merkezi ile Ar-Ge ve inovasyon konusunda liderliği her zaman elinde tutacağının sinyallerini veren Hayat Kimya, 20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen ulusal müşteri memnuniyeti endekslerinin Türkiye uygulaması olan TMME kapsamında liderliğe ulaştı.

Hayat Kimya, bünyesindeki tüm markalar ile müşteri memnuniyetinden ödün vermeden her zaman en kaliteli ürünü tüketiciye sunmayı hedefleyen anlayışıyla bu ödüle layık olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüketicinin Tercihi Hayat Kimya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement