TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, Elazığ 3. Olağan İl Genel Kurulu'nda konuştu - Son Dakika
Güncel

TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, Elazığ 3. Olağan İl Genel Kurulu'nda konuştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, teknolojik gelişmelere ilişkin hedeflerini daha ileri noktaya taşıyacaklarını söyledi.

03.07.2021 19:47  Güncelleme: 20:27

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, teknolojik gelişmelere ilişkin hedeflerini daha ileri noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Eminoğlu, Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜGVA Elazığ İl Temsilciliği 3. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, gençliği öne çıkarmak ve desteklemek için sürekli çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Gençlik Vakfı'nın 6 yıldır gençliğe en iyi şekilde hizmet ettiğini anlatan Eminoğlu, 81 ilde 520 ilçede teşkilatlandıklarını aktardı.

Ortaokul, lise ve üniversite gençliğinin Türkiye nüfus oranının üçte birini oluşturduğunu ifade eden Eminoğlu, " Türkiye nüfusunun üçte birinin genç nüfus olduğunu unutmayarak bu aşkla bu heyecan ile ilk günkü motivasyon ile inşallah Türkiye satında bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."dedi.

Bütün gençlere ulaşma noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Eminoğlu, şunları konuştu:

"Türkiye'nin son 20 yılda gerçekleştirdiği milli teknoloji hamlesi bu sıradan bir olay değil biraz önce İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde Türkiye Drone Şampiyonası'nı izledik. Gençlerimizi izledik. Son 20 yılda yerli ve milli sanayileşmede oranı yüzde onlardan yüzde yetmişlere çıkartan bir Türkiye'den bahsediyoruz. Gençlik teknolojiyi seviyor. Gençlik teknolojiyi istiyor. Bu noktada yapılan bütün bu çalışmalar ilgili hedefimiz daha ileri olacak. Robotik kodlama ile endüstriyel tasarım ile yapay zeka ile ilgili bütün bu gençlik ile ilgili çalışmaların odağı ve merkezinde olacağız."

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen genel kurulda Mustafa Şerifoğulları, yeniden il temsilciliğine seçildi.

TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, Elazığ 3. Olağan İl Genel Kurulu\'nda konuştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, Elazığ 3. Olağan İl Genel Kurulu'nda konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement