Tuğluk, Öcalan İle Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Tuğluk, Öcalan İle Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti

Tuğluk, Öcalan İle Görüşmek Üzere İmralı\'ya Gitti

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarında Aysel Tuğluk ve üç arkadaşı, bu sabah İmralı'ya gittiler

08.06.2011 10:50  Güncelleme: 11:49

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarında Aysel Tuğluk ve üç arkadaşı, bu sabah İmralı'ya gittiler.

Öcalan ile kritik dönemlerde yaptığı görüşmeler ile gündeme gelen Aysel Tuğluk, "Açıklama yapmayacağım. Mutat görüşmemiz gerçekleşecek" dedi.

Kenya'da yakalandıktan sonra getirilidği İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan'ın savunmasını üstlenen Avukatlardan Aysel Tuğluk, Cengiz Çiçek, Cemal Demir ve Cemo Tüysüz bu sabah yanlarında getirdikleri gazete ve kitaplarla, İmralı'ya gitmek üzere Gemlik Jandarma Komutanlığı'na geldi.

Öcalan ile kritik dönemlerde yaptığı görüşmelerle tanınan Kapatılan DTP öncülüğünde oluşturulan Demokratik Toplum Kongresi Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, gazetecilerin, "Müvekilinizle seçimlerle ilgili konuşacak mısınız?" sorusuna, "Açıklama yapmayacağım. Mutat görüşme olacak" yanıtını verdi.

Üst aramaları ve kimlik kontrolleri yapılan avukatlar daha sonra Tuzla Gemisi ile İmralı'ya hareket ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuğluk, Öcalan İle Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement