Tuğluk, Öcalan ile Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Tuğluk, Öcalan ile Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti

Tuğluk, Öcalan ile Görüşmek Üzere İmralı\'ya Gitti

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarından Aysel Tuğluk ve üç arkadaşı, bu sabah İmralı'ya gitti.

08.06.2011 10:30

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarından Aysel Tuğluk ve üç arkadaşı, bu sabah İmralı'ya gitti. Öcalan ile kritik dönemlerde yaptığı görüşmeler ile gündeme gelen Aysel Tuğluk, "Açıklama yapmayacağım. Mutat görüşmemiz gerçekleşecek" dedi.

Abdullah Öcalan'ın avukatlarından Aysel Tuğluk, Cengiz Çiçek, Cemal Demir ve Cemo Tüysüz bu sabah yanlarında getirdikleri gazete ve kitaplarla, İmralı'ya gitmek üzere Gemlik Jandarma Komutanlığı'na geldi. Öcalan ile kritik dönemlerde yaptığı görüşmelerle tanınan ve kapatılan DTP öncülüğünde oluşturulan Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Başkan Yardımcılığını da yürüten Aysel Tuğluk, gazetecilerin "Müvekilinizle seçimlerle ilgili konuşacak mısınız?" sorusuna, "Açıklama yapmayacağım. Mutat görüşme olacak" yanıtını verdi.

Üst aramaları ve kimlik kontrolleri yapılan avukatlar, daha sonra Tuzla Gemisi ile İmralı'ya hareket etti. - Bursa/ Gemlik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuğluk, Öcalan ile Görüşmek Üzere İmralı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement