Tuğba Özay Sette Fenalaştı - Son Dakika
Güncel

Tuğba Özay Sette Fenalaştı

Tuğba Özay Sette Fenalaştı

Eski manken Tuğba Özay, rol aldığı filmin setinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

10.07.2012 17:13  Güncelleme: 17:37

Eski manken Tuğba Özay, rol aldığı sinema filminin, Sakarya Akyazı'daki çekimleri sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

GIDAYA BAĞLI BAĞIRSAK ENFEKSİYONU

Çekimlerine bir süre önce Akyazı'da başlanan "Daltonlar ve Laz Kit" adlı komedi filminde rol alan Tuğba Özay, bugün öğlen saatlerinde sette aniden rahatsızlandı. Tuğba Özay, çağrılan ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özay'a burada yapılan muayenede, yediği yemeklerden kaynaklanan bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu.

"NAZAR DEĞDİ BİZE"

Serum takılarak hastanede tedavi altına alınan Özay, kendisini görüntülemeye gelen gazetecilere, "Yapımcımız kaza geçirmişti. Şimdi de ben hastanelik oldum. Nazar değdi bize. Ama bu filmi Sakarya'da tamamlayacağız" dedi.

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yavuz Tepe Çınar, Tuğba Özay'ın bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edileceğini söyledi.

ÖZAY VE ÇILGIN SEDAT BAŞROLDE

Başrollerini Çılgın Sedat ve Tuğba Özay'ın paylaştığı fimde diğer oyuncular ise Seyyal Taner, Barbaros Şansal, Aziz Özuysal, Cengiz Çimen, Dost Elver, Tolga Öz, Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Altuğ Seçkiner, Adem Yavuz Özata, Resul Okan, Zeki Akıncı, Esra Sönmezer, Pınar Kankılıç, Özlem Çevik, Şebnem Tuncel, Işıl Önal, Nevin Efe, Burcu Boztepe, Gülşah Yaprakçı, Şebnem Tuncel ve Şirin Yıldırım.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuğba Özay Sette Fenalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement