Trabzonsporlu Onur'un Çapraz Bağları Koptu - Son Dakika
Güncel

Trabzonsporlu Onur'un Çapraz Bağları Koptu

Trabzonsporlu Onur\'un Çapraz Bağları Koptu

– TRABZONSPOR'un dün akşam oynadığı Vegia Varşova müsaakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Recep Onur Kıvrak'ın çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı.

03.10.2014 15:16

– TRABZONSPOR'un dün akşam oynadığı Vegia Varşova müsaakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Recep Onur Kıvrak'ın çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı.

6 AY SAHADAN UZAK KALACAK

Karşılaşmanın 2'nci yarısında bir pozisyonda ayağı zemine takılınca sol dizinden sakatlanınca stadı koltuk değnekleriyle terkeden kaptan Onur, bu sabah 2 defa MR çektirdi. Sol ön çapraz bağlarının koptuğu anlaşılan Onur'un en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

3 FUTBOLCU İÇİN AÇIKLAMA YAPILDI

Kulüp doktoru Hasan Bozdoğan'ın bu sabah kontrolden geçirilen Onur, Legia Varşova maçında kafa topu pozisyonunda rakibinin dirseğinin çarpması sonucu elmacık kemiği kırılan Avraam Papadapoulos ve Kevin Constant'ın son durumlarıyla ilgili olarak Trabzonspor internet sitesinde yaptığı açıklama şöyle:

"ONUR AMELİYAT OLACAK"

"Maç sırasında kaptanımız Onur'un sol dizinde ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit ettik. Bugün çekilen MR'ı neticesinde Onur'un sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Bu nedenle kaptan Onur'un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek. Avraam Papadapoulos'un sol elmacık kemiğinde kırık tespit ettik. Bu sabah küçük bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi. Ancak birkaç gün dinlendikten sonra özel bir maske ile antrenmanlara başlayabilir."

KEVİN'İN DURUMU SONRA BELLİ OLACAK

Dr.Bozdoğan, sol ayak bileğinde şişlik ve ödem bulunan Kevin Constant ile ilgili olarak da,  "Kevin'in rutin kontrolleri yapıldı ve MR'ı çekildi. MR neticesi çıktıktan sonra sağlık durumu hakkında daha detaylı bir açıklama yapabilirim" değerlendirmesinde bulundu.

GENÇ KALECİ UĞURCAN SÖZLEŞME İMZALADI

Kaptan Onur'un sakatlanmasının ardından yönetim, kadroda 3'üncü kaleci olan genç Uğurcan Çakır'la sözleşme imzaladı. Bordo mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "5 Nisan 1996 doğumlu kalecimiz Uğurcan Çakır'la 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı" ifadesi kullanıldı.

BAYRAMLAŞMA 6 EKİM'DE

Trabzonspor'da bayramlaşma töreninin 6 Ekim pazartesi günü saat 14.00'te Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde yapılacağı açıklandı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonsporlu Onur'un Çapraz Bağları Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement