Trabzonspor'un Gözü 3 Maçta - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un Gözü 3 Maçta

Trabzonspor\'un Gözü 3 Maçta

– LİGDE ve Avrupa kupasında aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Trabzonspor, gözünü üst üste sahasında lig ve Avrupa kupasında oynayacağı 3 karşılaşmaya çevirdi.

14.10.2014 13:49

– LİGDE ve Avrupa kupasında aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Trabzonspor, gözünü üst üste sahasında lig ve Avrupa kupasında oynayacağı 3 karşılaşmaya çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5 haftada galibiyetle tanışamayan bordo  mavililer, 19 Ekim'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu karşısına çıkacak. 23 Ekim'de Belçika'nın Lokeren takımıyla UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki iddiasını sürdürmek için Avni Aker'de kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, 26 Ekim'de de ligde Gaziantepspor'la oynayacak.

Ligde üst sıralara tırmanmak için iki maçtan 6 puan toplamayı hedefleyen bordo mavililer, Metalist Kharkiv galibiyetiyle çok iyi başladıkları ancak evlerindeki Legia Varşova yenilgisiyle adeta tüm hesapların alt üst olduğu Avrupa Ligi'nde de iddiasını sürdürmek için Lokeren maçına da galibiyet hedefiyle çıkacak.

Bu 3 maçta alınacak 3 galibiyet, sert şekilde eleştirilen teknik direktör Vahid Halilhodziç'in önünü açarken yönetim de rahatlayacak. Olası bir kötü sonuçlar halyinde ise Halilhodziç, yine tepkilerle karşılaşacak.

EKSİK KADROLU ÇALIŞMA

Trabzonspor, pazar günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Onur, Constant ve Deniz ile birlikte milli takım kamplarında bulunan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare, Soner ve Sefa katılmadı.

MUSA NİZAM SAKATLANDI

Aykut, Özer, Mustafa Yumlu, Papadopoulos, Yusuf ve Mustafa Akbaş, takımdan ayrı olarak önce sahada, ardından da salonda çalıştı. Antrenmanın son bölümünde Musa Nizam'da hafif bir sakatlık geçirip salona gidince, bordo mavililer, çalışmayı 9 kişiyle tamamlamak zorunda kaldı.

HALİLHODZİC ÖZER'LE KONUŞTU

Antrenmanın ilk bölümünde Vahid Halilhodziç'in Özer Hurmacı ile özel bir görüşme yaptığı dikkati çekti. Özer'le samimi bir şekilde konuşan Boşnak çalıştırıcının sakatlığıyla ilgili bilgi aldığı ve oyuncusundan bir an önce takıma dönmesini istediği belirtildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un Gözü 3 Maçta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement