Trabzonspor-Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Galatasaray Maçından Notlar

Trabzonspor-Galatasaray Maçından Notlar

Galatasaray'a DOSTLUK YEMEĞİ Trabzonspor Yönetim Kurulu, Galatasaray yönetimine bugün bir dostluk yemeği verdi.

19.04.2015 19:21

Galatasaray'a DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Galatasaray yönetimine bugün bir dostluk yemeği verdi. Yemeğe Trabzonspor adına Başkan Yardımcısı Ali Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray adına da Başkan Duygun Yarsuvat ve yöneticiler katıldı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Yarsuvat'a yemeğin anısına gümüş işlemeli bir Trabzonspor plaketi hediye etti.

GALATASARAY'DA 5 ESKİ TRABZONSPORLU

Galatasaray'ın Avni Aker'deki kadrosunda bordo mavili takımın formasını giyen 5 oyuncu yer aldı. Trabzonspor'da oynadıktan sonra sarı kırmızılı takıma transfer olan Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Yasin Öztekin Hüseyin Avni Aker'de ilk 11'de sahaya çıkarken Olcan Adın ise yedek kulübesinde yer aldı.

MAÇ ÖNCESİ KOYU SOHBET

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan oyuncular maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Özellikle bu sezon başında sarı kırmızılı ekibe giden Olcan, orta yuvarlakta Yusuf Erdoğan, takımın masörleri ve diğer oyuncularla sohbet etti.

KALECİ ONUR TRİBÜNDE

Sakatlığı nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyen Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak da maç öncesi sahaya çıktı, Olcan ve Semih Kaya ile bir süre konuştu.

ONUR'A BÜYÜK İLGİ

Bordo mavili taraftarlar Onur Recep Kıvrak'a büyük ilgi gösterdi. Tribündeki yerine geçen Onur'a sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, bu arada üçlü çektirdi.

BURAK VE SELÇUK'A TEPKİ

Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşma öncesinde eski oyuncuları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a tepki gösteren tezahüratlar yaptılar. Taraftarlar, Umut Bulut'a ise sevgi gösterisinde bulundu. Burak Yılmaz, maç başlamadan hemen önce Trabzonspor kulübesine giderek Teknik Direktör Ersun Yanal'a sarıldı ve başarılar diledi.

ERDOĞDU LİSESİ İÇİN PANKART

Trabzonsporlu futbolcular, ısınmak için sahaya çıkarken bu gece Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonluğu için Guatemala'da Brezilya temsilcisiyle karşılaşacak olan Erdoğdu Lisesi'ne başarılar dileyen bir pankart taşıdı. Pankartta, "Erdoğdu Lisesi'ne Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası final maçında başarılar dileriz" ifadesi yer aldı.

POLİS TEŞKİLATI PANKARTI

Bordo mavililer, seramoniye çıkarken de "Polis teşkilatının 170'inci yılı kutlu olsun" pankartı taşıdı.

YANAL'IN TERCİHİ YİNE MUSTAFA

Trabzonspor teknik ddirektörü Ersun Yanal, Galatasaray maçında çok sürpriz isimlere yer vermedi. Ancak başarılı teknik adamın sol bekte, sakatlığı geçen Yusuf, Musa Nizam ve İshak Doğan gibi üç alternatif olmasına rağmen yine Torku Konya maçında olduğu gibi Mustafa Akbaş'a görev vermesi dikkat çekti. Trabzonspor'da sarı kart cezalısı Fatih Atik kadroda yer almadı.

SAKATLAR DÖNDÜ

Trabzonspor'da lige verilen arada uzun süreli sakatlıklarından kurtulan Yusuf Erdoğan, Waris ve Yatabare, Galatasaray maçında 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu. Yusuf Erdoğan, 7 haftalık aradan sonra kadroda yer almanın heyecanını yaşadığını söyledi.

TRABZONSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, geçen hafta deplasmanda 1-0 kaybedilen Torku Konyaspor maçının 11'inde 2 değişiklik yaptı. Bordo mavililerde kart cezalısı olan Fatih Atik'in yerine Erkan Zengin, Soner Aydoğdu'nun yerine ise Mehmet Ekici 11'de yer aldı.

TARAFTARDAN PADİŞAHLI PANKART

Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşma öncesinde kapalı tribün önünde dev bir pankart açtı. Üzerinde Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman'ın resimlerinin bulunduğu pankartın üzerinde, "Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu efsane şehir Trabzon" ifadesi yer aldı.

U21 TAKIMLARI BERABERE

Trabzonspor ile Galatasaray'ın U21 takımları arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

GALATASARAY'IN SAKATLARI İYİLEŞTİ

Galatasaray'da sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ve Sneijder, Trabzonspor karşısında ilk 11'de forma giydi. A Milli Takım'ın Hollanda ile yaptığı maçta sol arka adalesinden sakatlık geçiren ve Kardemir Karabükspor maçında oynayamayan Burak Yılmaz, bir haftalık aranın ardından Trabzonspor maçıyla formasına kavuştu. Hafta içi antrenmanda sol arka alt adalesinden sakatlık geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Manisaspor ile yapılan maçın kadrosunda yer almayan Sneijder de ilk 11'deki yerine döndü.

BURAK SAHADA

Sarı kırmızılı takımda, ligde geçen hafta oynanan Kardemir Karabükspor maçı 11'ine göre tek değişiklik yapıldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bruma'yı yedek kulübesine çekerken sakatlığı düzelen Burak Yılmaz'ı sahaya sürdü.

MELO YEDEK

Galatasaray'ın 16 Şubat 2015'te Balıkesirspor ile oynadığı maçta forma giyen ve ardından bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo, yaklaşık 2 ay sonra Manisaspor maçıyla formasına tekrar kavuşmuştu. Brezilyalı oyuncu, Trabzonspor karşısında ise yedek kulübesinde yer aldı. Galatasaray'da en son 3 Mart'ta Manisaspor ile oynanan çeyrek final maçının ardından sakatlanan ve bu takımla hafta içinde oynanan rövanş maçıyla sahalara dönen Semih Kaya da yedek kulübesinde oturdu. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement