Trabzonspor'dan Taraftarlarına Passolig Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'dan Taraftarlarına Passolig Çağrısı

Trabzonspor\'dan Taraftarlarına Passolig Çağrısı

Genel Sekter Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, bordo-mavili futbolculardan Özer Hurmacı ve POSSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek bordo-mavili taraftarları, 'Passolig kartı' almaya davet etti.

13.08.2014 17:37

Genel Sekter Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, bordo-mavili futbolculardan Özer Hurmacı ve POSSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek bordo-mavili taraftarları, 'Passolig kartı' almaya davet etti. Güney, bordo-mavili taraftarların 2 milyon Passolig kartı almasını hedeflediklerini belirterek, Eğer bu rakama ulaşırsak, kulübümüze yıllık 49.1 milyon lira gelir girdisi sağlamayı hedefliyoruz. Bu yüzden bordo-mavili renklere gönül veren herkesi, Passolig Trabzonspor kartı almaya davet ediyoruz dedi. Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar ise, yönetim olarak görevlerini yaptıklarını belirterek, Artık sıra taraftarlarımızda. Taraftarlarımızdan beklentimiz son sezonumuzda Avni Aker'i doldurmaları, şampiyonluklara omuz omuza yol almamızdır ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu futbolcu Özer Hurmacı ise, taraftarların takıma her alanda sahip çıkması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu

Bu sezon güzel büyük bir hedefimiz var. Şehirde heyecan ve atmosfer üstü düzeyde. Taraftarlarımızın bizi desteklemesi için mecburen Passolig kartı alması gerekiyor. Aantajları da var. Pratik bir yöntem. Ben de alacağım, aileme de aldıracağım.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'dan Taraftarlarına Passolig Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement