Trabzonspor'da Colman Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Colman Korkuttu

Trabzonspor\'da Colman Korkuttu

Trabzonspor Süper Lig'in 4. Haftasında Sivasspor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş Yönetiminde Yapılan Antrenmana Milli Takım Kamplarında Bulunan Onur, Selçuk ve Yattara Katılmazken, Sakatlığı Bulunan Glowacki İse Takımdan Ayrı Olarak Salonda Çalıştı. Antrenmanda İki Grup Halinde Çalışan Bordo -mavili Takımda, Bir Grup Taktik Çalışması Gerçekleştirirken, Bir Grup İse Dar Alanda Pas Çalışması Gerçekleştirdi. Oldukça Neşeli Geçen Antrenmanda Arjantinli Futbolcu Gustavo Colman'ın İkili Mücadele Esnasında Yaşadığı Sakatlık İse Korkuttu. Doktorların Hemen Müdahale Ettiği Colman, Doktor Kontrolünde Yaptığı Kısa Bir Koşunun Ardından Sahadan Ayrıldı. Colman'ın Ciddi Bir Sakatlığının Olmadığı Öğrenildi.

04.09.2010 18:35

Trabzonspor Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Selçuk ve Yattara katılmazken, sakatlığı bulunan Glowacki ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Antrenmanda iki grup halinde çalışan bordo -mavili takımda, bir grup taktik çalışması gerçekleştirirken, bir grup ise dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Oldukça neşeli geçen antrenmanda Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın ikili mücadele esnasında yaşadığı sakatlık ise korkuttu. Doktorların hemen müdahale ettiği Colman, doktor kontrolünde yaptığı kısa bir koşunun ardından sahadan ayrıldı. Colman'ın ciddi bir sakatlığının olmadığı öğrenildi.

EGEMEN FORVETLİĞE SOYUNDU

Antrenmanın bir bölümünde yapılan yarı sahadaki tek kale maçta attığı gollerle göz dolduran stoper Egemen Korkmaz, yardımcı antrenör Şeref Çebi'nin yanına koştu. Çebi'ye, "Hocam, Şenol hocayla konuşsanız da, beni birde forvet mevkiinde değerlendirse" diyen Egemen'in, bu şakası takım arkadaşları içerisinde de gülüşmelere neden oldu.

"ZAFER, SEN YENİSİN GALİBA!"

Teknik direktör Şenol Güneş'ten af dileyerek, kadro dışı cezasını sonlandıran Zafer Yelen de, takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu sabah yapılan antrenmanda koşu sırasında, takımdan önde koşan Zafer'e, yardımcı antrenör Turgut Kural, "Zafer, sen yenisin galiba, burada biz takımla koşuyoruz" diyerek takıldı. Zafer de, "Pardon hocam, heyecandan kendimi kaptırmışım" diyerek yerine döndü. Takım arkadaşları da oyuncuya, "Tekrar aramıza hoş geldin" diyerek takıldı. Zafer, yaklaşık 4 aylık kadro dışı cezası boyunca antrenmanlarını hiç aksatmadığını söyledi.

BAYRAMLAŞMA 3. GÜN

Trabzonspor'da Ramazan Bayramı nedeniyle geleneksel olarak yapılan bayramlaşma töreni 10 Eylül Cuma günü saat 16.00'da Kamp Eğitim Merkezi'nde (Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanı) gerçekleştirilecek. Taraftarlar ve camianın önde gelenlerini de katılacağı bayramlaşma törenine Başkan Sadri Şener'in de katılması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Colman Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement