Trabzonspor Beyaz Sayfa Açacak - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Beyaz Sayfa Açacak

Trabzonspor Beyaz Sayfa Açacak

Boşnak çalıştırıcı Vahid Halilhodziç yönetiminde çıktığı 9 lig maçında sadece 2 galibiyet alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la beyaz sayfa açmaya hazırlanıyor.

21.11.2014 13:22

Boşnak çalıştırıcı Vahid Halilhodziç yönetiminde çıktığı 9 lig maçında sadece 2 galibiyet alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la beyaz sayfa açmaya hazırlanıyor.

KAFİLEYE KATILDILAR

İstanbul'da yarın akşam Galatasaray'la karşılaşacak olan bordo mavili takımda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Bosingwa, Belkalem, Medjani, Papadapoulos, Waris ve Yatabare, dün akşam İstanbul'da kafileye katıldı. Bu oyuncularla ilk kez görüşüp bir toplantı yapan Yanal'ın yorgunluk durumlarına göre bu oyuncuları değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

BELKALEM CEZALI

Trabzonspor'da savunmanın önemli isimlerinden Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem ise cezası nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Torku Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Berkalem'in yerine Mustafa Akbaş savunmada görev yapacak.

118'İNCİ RANDEVU

Galatasaray ile Trabzonspor, yarınki karşılaşma ile 118'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 117 karşılaşmanın 54'ünü Galatasaray, 36'sını Trabzonspor kazanırken, 27 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde yapılan 82 karşılaşmanın 37'sini Galatasaray, 24'ünü Trabzonspor kazandı, 21 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Lig maçlarında Galatasaray 107, Trabzonspor 88 gol kaydetti.

ÖZER'İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Trabzonsporlu futbolcular, İstanbul'da kamp yaptıkları otelde dün gece Özer Hurmacı'nın doğum gününü kutladılar. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla birlikte pastayı kesen Özer, "Galatasaray maçındaki galibiyet benim için en güzel doğum günü hediyesi olacak" dedi. Kaptan Bosingwa, 28'inci yaş gününü kutlayan Özer'e pastanın ilk dilimini yedirdi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Beyaz Sayfa Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement