Trabzonspor Başkanlarından Erdem: Kendi Evlatlarınız Sizi Yarı Yolda Bırakmaz - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanlarından Erdem: Kendi Evlatlarınız Sizi Yarı Yolda Bırakmaz

Trabzonspor Başkanlarından Erdem: Kendi Evlatlarınız Sizi Yarı Yolda Bırakmaz

Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerinden ve kulübün eski başkanlarından Salih Erdem, yıldız isimlerle başarının gelmediğine işaret ettii, takımı hedefe ulaştıracak ve yarı yolda bırakmayacak olanların Trabzon'un kendi evlatları olduğunu söyledi.

22.10.2015 14:40

Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerinden ve kulübün eski başkanlarından Salih Erdem, yıldız isimlerle başarının gelmediğine işaret ettii, takımı hedefe ulaştıracak ve yarı yolda bırakmayacak olanların Trabzon'un kendi evlatları olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un hayatta kalan üç kurucu isminden biri olan ve 1972-1975 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Salih Erdem, kulüp dergisine verdiği röportajda, futbol takımının başarılı olması için Trabzonlu oyunculardan yararlanılması gerektiğini vurguladı. Bordo mavili kulübün başarısında alt yapısından yetişen oyuncuların önemli rol oynadığını belirten Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır. Tabii ki takımda Trabzon dışından, kaliteli ve faydalı olabilecek yabancı isimler de olabilir ama yerli oyuncu sayısı daha fazla olmalı. Transferde hata yapmamak da önemli. Özellikle bizim yapımıza, anlayışımıza ve bünyemize uyacak oyuncular bulmak lazım. Alt yapıya çok ama çok önem vermek gerekir. Esas olan oyuncuları kaynaştırmaktır."

ŞOTA'YA SABREDİLMELİ

Teknik adam değişikliğine sık sık başvurulmasının kulüplerin yararına olmadığının da altını çizen Salih Erdem, "Son yıllarda çok teknik adam değişikliğine gidildi. Bundan hızla uzaklaşmak gerekiyor. Şimdi Şota var. Sabretmek, ısrar ve istikrar lazım. Hemen kestirip atmak kulübe maddi ve manevi çok büyük kayıplar verir" dedi.

ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada Trabzonspor. Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Antrenman sonrasında Yardımcı Antrenör Laszlo Jambor ve savunma oyuncusu Aykut Demir'e teknik heyet ve oyuncular tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. 67 yaşına giren Jambor ve 27'nci yaşını kutlayan Aykut Demir, pastadan ilk dilimi birbirlerine yedirdi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için yarın Sivas'a gidecek. Bordo mavililer, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından saat 14.00'te özel uçakla Sivas'a hareket edecek.

DİVAN KURULU TOPLANIYOR

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 36'ıncı Olağan Divan Kurulu toplantısının 24 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'de Kadir Özcan Tesisleri'nde yapılacağını açıkladı.

KADİR ÖZCAN ANILDI

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Kadir Özcan ölümünün ikinci yıldönümünde bugün Akçaabat Dürbinar Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, 1461 Trabzon yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları, Özcan'ın ailesi, takım arkadaşları ve sevenleri katıldı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanlarından Erdem: Kendi Evlatlarınız Sizi Yarı Yolda Bırakmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement