Trabzonspor Başkanı Usta Yeni Yıl Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanı Usta Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Trabzonspor Başkanı Usta Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

– TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni yıla yeni umutlar ve heyecanlarla girdiklerini belirtti, "50'inci yılda şampiyonluk yaşamak, en büyük dileğimiz" dedi.

31.12.2015 12:42

– TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni yıla yeni umutlar ve heyecanlarla girdiklerini belirtti, "50'inci yılda şampiyonluk yaşamak, en büyük dileğimiz" dedi.

Başkan Muharrem Usta, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlar ve heyecanlarla giriyoruz. 48 yıllık şanlı tarihine sayısız başarılar sığdıran bu büyük çınar yeni yılda da aynı şevk ve heyecanla yoluna devam edecektir. Trabzonspor'umuzu camiamızın beklentilerine yakışır bir mücadeleyle 50'nci yılda şampiyonluğa ulaştırmak dileğiyle tüm taraftarlarımıza yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

MBİA'YA ÇİN'DEN TEKLİF

Transfer taksitlerinin gecikmesini gerekçe göstererek sezon sonuna kadar olan bütün alacaklarını isteyen Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Stephane Mbia'ya Çin'den 5 milyon euroluk teklif geldiği ileri sürüldü. Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu teklif hakkında Başkan Muharrem Usta'yı bilgilendirdiği iddia edildi.

Bu arada Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Kamerunlu oyuncunun öncelikle Avrupa kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanı Usta Yeni Yıl Mesajı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement