Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay'dan Cezaya Tepki - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay'dan Cezaya Tepki

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay\'dan Cezaya Tepki

Trabzonspor başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe maçına Bülent Yıldırım'ı atamasına Twitter hesabından gösterdiği tepki nedeniyle verdiği 28 gün hak mahrumiyeti ve 34 bin lira para cezasına tepki gösterdi.

11.02.2015 13:24

Trabzonspor başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe maçına Bülent Yıldırım'ı atamasına Twitter hesabından gösterdiği tepki nedeniyle verdiği 28 gün hak mahrumiyeti ve 34 bin lira para cezasına tepki gösterdi.

Başkan Yardımcısı Uzunay, Twitter hesabında, "Bülent Yıldırım'ı bu maça veren bunamış beyinler. Unutmayın ki bu maçta en ufak şaibeli bir kararda bunun hesabını ağır bir şekilde ödersiniz" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımı nedeniyle PFDK'ya sevkedilen Ali Uzunay'a 28 gün hak mahrumiyeti ve 34 bin lira para cezası verildi.

TWİTTER'DEN TEPKİ GÖSTERDİ

Ali Uzunay, PFDK tarafından verilen cezalara yine Twitter hesabından tepki gösterdi. Uzunay, mesajında, "Ey TFF! Hırsızı koruyup kollarken, şikecilere ceza veremezken, "adalet istiyoruz, adil yönetim istiyoruz" diyenlere en ağır cezayı verebiliyorsun. Türk futbolunu bu hale getiren sizlersiniz. Unutmayın ki bu cezalar, bizi hak arama mücadelemizden geri döndüremeyecektir" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay'dan Cezaya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement