Trabzonspor Ankara'da Gazileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Ankara'da Gazileri Ziyaret Etti

Trabzonspor Ankara\'da Gazileri Ziyaret Etti

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yarın oynayacağı maç için Ankara'ya giden Trabzonspor, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı'nı ziyaret etti, terör örgütüne yönelik operasyonlarda yaralanan gazilerle buluştu.

17.04.2016 16:31

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yarın oynayacağı maç için Ankara'ya giden Trabzonspor, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı'nı ziyaret etti, terör örgütüne yönelik operasyonlarda yaralanan gazilerle buluştu.

Ziyarette Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Zeki Öztürk ve Önder Bülbüloğlu, yönetim kurulu üyesi Okan Alemdaroğlu, teknik direktör Hami Mandıralı ile futbolcular yer aldı. Rehabilitasyon Merkezi komutanı Celalettin Bacanlı tarafındtan karşılanan bordo mavililer, önce tanıtım videosu izlediler. Rkafile, daha sonra terör örgütüne yönelik operasyonlarda mücadele ederken yaralanan gazilerle bir araya geldi.

Futbolcular gazilere forma ve çeşitli hediyeler verip, birlikte fotoğraf çektirdiler. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, gazilerle sohbet ettiklerini belirtti, "Bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz bizim baştacımızdır. Yine bu vatan için teröre karşı savaşırken yaralanan gazilerimiz de şehitlerimizin bize emanetidir. Onlara minnettarız" dedi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Ankara'da Gazileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement