Trabzonspor'a Swarovski'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'a Swarovski'den Ziyaret

Trabzonspor\'a Swarovski\'den Ziyaret

– KRİSTAL ve mücevherat şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileriyle birlikte bugün Trabzonspor tesislerini ziyaret etti.

03.10.2014 17:38

– KRİSTAL ve mücevherat şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileriyle birlikte bugün Trabzonspor tesislerini ziyaret etti.

Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, bordo mavili ekibin sezon başındaki Avusturya kampında Genel Menajer Serhat Altıncı ile tanışan Gernot Langes Swarovski'nin kulübün davetlisi olarak ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri ile birlikte dün Trabzon'a geldiği bildirildi. Başka İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüb CEO'su Burak Gürdal ve Genel Menajer Serhat Altıncı ile birlikte önce tesislerde yemek yiyen Swarovski ve beraberindekiler, ardından da Avni Aker Stadı'nda oynanan Legia Varşova maçını izledi.

Başkan Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Altıncı, bugün de konuklarıyla tarihi Cephanelik binasının yanındaki bir lokantada kahvaltı yaptı. Kahvaltıda Swarovski ve beraberindekilere Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verildi.

Yapımı devam eden Akyazı Stadı'na adı sponsorlukla anılan Swarovski'yle bu konuda bir görüşme yapılmadığı öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'a Swarovski'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement