Trabzonspor'a CHP'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'a CHP'den Ziyaret

Trabzonspor\'a CHP\'den Ziyaret

TRABZONSPOR eski yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, PM Üyesi İdris Akyüz, bugün Trabzonspor yönetimini ziyaret etti.

18.11.2016 17:32

TRABZONSPOR eski yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, PM Üyesi İdris Akyüz, bugün Trabzonspor yönetimini ziyaret etti.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile yönetim kurulu üyeleri Orhan İlarslan, Ali Rıza Egemen, Özer Bayraktar, Adem Beder ve Erhan Cimşir, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen CHP heyetini karşıladı. Trabzonspor'un üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Divan Kurulu Başkanımız Ali Sürmen'den Divan Kurulu üyeliği belgesini aldım. Çok mutlu oldum. Trabzonspor bizim sevdamız" dedi.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu'da, "Kendisi bizim İstanbul'daki elimiz gibi. Trabzonspor'a desteğini hiçbir zaman esirgemedi" diye konuştu. Asbaşkan Çubukçu, ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi, Ekrem İmamoğlu'na da forma hediye etti.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'a CHP'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement