Trabzon Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur?dan Nevruz Mesajlarına Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Trabzon Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur?dan Nevruz Mesajlarına Eleştiri

Trabzon Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur?dan Nevruz Mesajlarına Eleştiri

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Diyarbakır'daki Nevruz şöleninde çözüm sürecine ilişkin verilen mesajları eleştirerek, 'Diyarbakır'da bizim bütün değerlerimize sövülürken Türk milleti her yerde ayağa kalkmalıydı.

22.03.2015 15:37

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Diyarbakır'daki Nevruz şöleninde çözüm sürecine ilişkin verilen mesajları eleştirerek, 'Diyarbakır'da bizim bütün değerlerimize sövülürken Türk milleti her yerde ayağa kalkmalıydı. Bu yakında olacak, göreceksiniz' dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, partisinin Trabzon İl Başkanlığı binası açılışına katılarak terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile ilgili sunum yaptı, çözüm sürecine eleştiriler yöneltti. Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarında çözüm sürecine dair verilen mesajlarda Türk halkının değerlerine küfür edildiğini öne süren Uğur, '21 Mart dolayısıyla değerlerimize küfür eder gibi Diyarbakır'da bir açıklama yapıldı. İmralı'da yatan katil, terörist başı Türk milletine emirler yağdırdı. Buna bizi idare edenler sebep oldu. İçim kan ağlıyor. Diyarbakır'da bizim bütün değerlerimize sövülürken Türk milleti her yerde buralara sığmamalı, ayağa kalkmalıydı. Bu yakında olacak göreceksinizö dedi.

BENİ PARAMPARÇA ETMEDEN ONU ORADAN ÇIKARAMAZLAR

Sinevizyonda terör örgütü liderinin sorgulanma görüntülerini de izleten Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Diyarbakır'da anamıza, bacımıza söven terör örgütü liderinin normalde ne olduğunu kimse bilmiyor. Ben size bunun için yakarıyorum. Dün başka bugün başka konuşuyor. Biz bunu mu affedeceğiz, bunu mu çıkaracağız İmralı'dan? Eğer genel af ya da prostat kanseri diye dışarı çıkartmaya kalkarlarsa, tek başıma da kalsam Atilla Uğur olarak gidip İmralı'nın kapısına yatacağım. Beni paramparça etmeden onu oradan çıkaramazlar. Size bu sözü veriyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur?dan Nevruz Mesajlarına Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement