Trabzon - Hayrünnisa Gül Sümela´Da - Son Dakika
Güncel

Trabzon - Hayrünnisa Gül Sümela´Da

Trabzon - Hayrünnisa Gül Sümela´Da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Birlikte Bu Sabah Uçakla Trabzon'a Gelen Hayrünnisa Gül, Maçka İlçesinde Tarihi Sümela Manastırı'nı Gezdi.

04.10.2010 17:03

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte bu sabah uçakla Trabzon'a gelen Hayrünnisa Gül, Maçka ilçesinde tarihi Sümela Manastırı'nı gezdi.

Trabzon Havaalanından Maçka ilçesine geçen Hayrünisa Gül, burada kendisine eşlik eden Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın eşi Verda Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ile birlikte Sümela Manastırı'na gitti. Gül, yağmur ve sisin etkili olduğu bölgede bir kemençecinin manisi ile karşılandı. Kemençecinin adı Hayrünsuna olarak seslendirmesi üzerine bayan Gül ve beraberindekiler kısa süre gülüştü.

Daha sonra Manastıra doğru yürüyüşe geçen Gül, kaygan yolda bir ara korktuğunu belirterek bayan korumalarından yardım aldı.

Manastırı gezerek yetkililerden bilgi alan Hayrünnisa Gül, görevlilerle sohbet etti, dönüş yolunda el emeği ile yapılan takıların satıldığı reyonu ziyaret etti. Görevlilerle hatıra fotoğrafı çektiren Hayrinasa Gül, daha sonra Trabzon'a döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon - Hayrünnisa Gül Sümela´Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement