Trabzon'da, Eğitim Denetmenleri Sene Başı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da, Eğitim Denetmenleri Sene Başı Toplantısı Yapıldı

Trabzon\'da, Eğitim Denetmenleri Sene Başı Toplantısı Yapıldı

Eğitim denetmenleri, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantısı için bir araya geldi.

29.09.2013 09:29  Güncelleme: 09:33

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı sene başı toplantısı gerçekleştirildi. Müdürlük ek bina seminer salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Bozkurt ve İl Eğitim Denetmenleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç 2013-2014 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennileriyle başladığı konuşmasında, kurumda yeni göreve başlayan arkadaşlara hoş geldiniz dedi ve sorunları çözmek için işleri hep birlikte yürüteceklerini belirterek ilimizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri ve bakım-onarım faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının çok yoğun bir şekilde yaşandığını dile getiren Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç, görülen bir takım aksaklıkların önümüzdeki süreç içerisinde çözülebileceğini söyledi. 2013 yılında eğitimde iyi örneklerle ilgili gönderilen 100'ün üzerindeki çalışmadan 43' ünün seçilerek bir araya getirildiğini ve paylaşıldığını ifade eden Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç, Eğitim Denetmenlerinin bu iyi çalışmaları paylaştırma konusunda görev üstelenmelerini istedi. Tamer Kırbaç ayrıca öğrenci servis araçlarının sözleşme şartlarını taşıyıp taşıyamadıklarının ve firmaların sorumluluklarını yerine getirilip getirilmediğinin Eğitim Denetmenlerimizce kontrolünün yapılması gerektiğini belirtti.

Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Bozkurt ise "Her şeyden evvel insanız, insanların eğitimi için varız. Bunu düstur edindik. İşimiz eğitimdir. Alanda bulunduğumuz süreç, gittiğimiz her yerde eğitim adına bir rehberlik olmalıdır. İnanıyorum ki 'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz' diyerek eğitim camiası içinde hizmetimizi üst düzeyde ortaya koyacağız." şeklinde konuştu.

Temenniler bölümünün ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trabzon'da, Eğitim Denetmenleri Sene Başı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement