Tozlu Yollar'da Ahlaksız Teklif - Son Dakika
Güncel

Tozlu Yollar'da Ahlaksız Teklif

Tozlu Yollar\'da Ahlaksız Teklif

Tozlu Yollar'daki ahlaksız teklif izleyicileri ikiye böldü.

03.04.2013 10:01

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği Tozlu Yollar'ın dördüncü bölümüne ahlaksız teklif damgasını vurdu. Sıra dışı bir işbirliği teklifiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Tozlu Yollar, izleyicileri de ikiye böldü.

Stil medya'nın görkemli prodüksiyonu Tozlu Yollar'ın dördüncü bölümde ahlaksız teklif şoku yaşandı. Kardeşinin katilini bulamamanın verdiği hırsla başını derde sokan Şerife onu himayesine alan Mürüvvet'in sıra dışı işbirliği teklifiyle sarsılırken izleyiciler de bu teklif karşısında tam anlamıyla ikiye bölündü.

Ahlaksız teklif şokunun yaşandığı dördüncü bölümün ardından sosyal medya aracılığıyla görüşlerini dile getiren izleyicilerin büyük bir kısmı bu şok teklif konusunda uzlaşamadı. Mürüvvet'in evliliğini kurtarmak ve gücü elimde tutmak için her yola başvurmasına destek verenler ile vermeyenler arasındaki görüş ayrılığının sosyal medyayı sarstığı dördüncü bölüm, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından da biri olurken, Tozlu Yollar pazar akşamı hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Görkemli prodüksiyonu ile göz dolduran Tozlu Yollar her pazar saat: 20.00'de atv ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tozlu Yollar'da Ahlaksız Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement