Tosya Belediye Başkanı, yeni otogar ve galericiler sitesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı - Son Dakika
Güncel

Tosya Belediye Başkanı, yeni otogar ve galericiler sitesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı

Tosya Belediye Başkanı, yeni otogar ve galericiler sitesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni şehirler arası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenlemesi için projelendirme çalışmalarına başladıklarını belirtti. Kavaklıgil, tamamlanıp hizmete başladığında kompleksin ticari faaliyetleri arttırmaya yönelik çalışmalara imza atmasını hedeflediklerini ve şehre ciddi ekonomik katkı sunacağını söyledi.

02.08.2023 16:32

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye çalışmalarını inceledi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni şehirler arası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenlemesi için projelendirme çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Açılışına az bir zaman kala son eksikliklerin giderildiğini aktaran Kavaklıgil, şunları kaydetti :

"Tüm birim sorumlularımızla alanda son değerlendirmeler yapılırken, tamamlanıp hizmete başladığında şehrimize son derece önemli katkıları olacak kompleksin öncelikli olarak ticari faaliyetleri arttırmaya yönelik çalışmalara imza atmasını hedefliyoruz. Tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte, çok güzel, konforlu bir yapı ortaya çıktı. Önünde geniş bir rekreasyon alanı bulunan otogarımız aynı zamanda insanımız ve şehrimize yönelik olarak tasarlandı. Bununla birlikte galericiler sitesi de bu alanda ticari faaliyet yürüten esnafımızın ihtiyacını baz alarak tasarlanırken önümüzdeki süreç içinde şehrimize ciddi anlamda ekonomik katkı sunacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tosya Belediye Başkanı, yeni otogar ve galericiler sitesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement