Torunu İçin Bisikletle Bin Km Yol Giden Dedeye Yeni Bisiklet - Son Dakika
Güncel

Torunu İçin Bisikletle Bin Km Yol Giden Dedeye Yeni Bisiklet

Torunu İçin Bisikletle Bin Km Yol Giden Dedeye Yeni Bisiklet

Ordu’nun Ünye ilçesinde askerlik yapan torununun görmek için İzmir’in Ödemiş ilçesinden bisikletiyle bin 54 km yol kat eden 76 yaşındaki Nureddin Gönülal’a yeni bir bisiklet ile dönüş için torunu ve kendisine uçak bileti hediye edildi.

04.08.2015 17:46

Ordu'nun Ünye ilçesinde askerlik yapan torununun görmek için İzmir'in Ödemiş ilçesinden bisikletiyle bin 54 km yol kat eden 76 yaşındaki Nureddin Gönülal'a yeni bir bisiklet ile dönüş için torunu ve kendisine uçak bileti hediye edildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan ve torununu görmek için bisikletiyle bin 54 kilometre yol kat ederek Ordu'nun Ünye ilçesindeki cezaevinde askerliğini yapan torunu 21 yaşındaki Saadettin Sevin'e kavuşan Nurettin Gönülal'ın cezaevinde kalan mahkumlar ve gardiyanlar tarafından eskiyen bisikleti tamir edilerek boyanırken, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir bisiklet hediye edildi. Bisiklet ve kask ile birlikte 8 Ağustos 2015 günü terhis olacak olan torunu için yine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun'dan İzmir'e birde uçak bileti alındı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Abdullah Özkan ve Basın Müdürü Nurullah Yıldız tarafından Nureddin Gönülal'a bisiklet ve uçak biletleri teslim edildi.

Nureddin Gönülal ise, "Cezaevinde eskiyen bisikletim tamir edildi. Bunun yanı sıra yeni bir bisiklet ile torunum ve benim adıma dönüş için uçak bileti alındı. Allah hepinizden arazı olsun. Ben bu yeni bisikletle Mekke'ye kadar giderim" dedi.

Öte yandan eski ve yeni bisikletin kargoyla Nurettin Gönülal'ın adresine gönderileceği belirtildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Torunu İçin Bisikletle Bin Km Yol Giden Dedeye Yeni Bisiklet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement