Toplantının Adı 'Kadın' - Son Dakika
Güncel

Toplantının Adı 'Kadın'

Toplantının Adı \'Kadın\'

'Kamu Politikaları Yerel Yönetimler, Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme, Kadın Dostu Kentler ve Türkiye Örneği' konulu bir toplantı düzenlendi.

18.01.2014 14:24

Manisa Belediyesi Encümen Salonu'nda İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Küresel ve Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde ve daire müdürlüklerinin katılımıyla 'Kamu Politikaları Yerel Yönetimler, Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme, Kadın Dostu Kentler ve Türkiye Örneği' konulu bir toplantı düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Küresel Siyaset ve Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin TÜBİTAK Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında düzenlediği toplantı Manisa Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nun katıldığı toplantıya ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mümin Deniz, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Haşim Elmalı, Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya katılırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü"nden birer temsilci katıldı. İstanbul Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ayşegül Yakar Önal ve Yard. Doç. Dr. Yelda Yücel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, müdürlükler toplumda kadın-erkek eşitliği üzerine gerçekleştirdikleri projeleri anlattılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıda Kadın Dostu kentlerin nasıl oluşturulacağı ve toplumsal cinsiyete duyarlı bütçe hakkında yapılabilecek şeyler konuşuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toplantının Adı 'Kadın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement